Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből vegyek saját lakást?

Miből vegyek saját lakást?

Figyelt kérdés

Évek óta dolgozok, evek óta. Nem oroklok semmit, saját magam kell eloteremtenem rá a pénzt. Fóton egy családi ház kisebb 100 millio. Ezt szeretném elerni semmi mást.

Hogy a fenébe lehet osszeszedni ennyi pénzt? Hogyan?

Mit kell érte csinálni hogy ne havi 500 ezret keressek. Hanem 2 millio forintot havonta?

Kellemes ünnepeket mindenkinek.

32/f

tegnap 09:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
55%
#29 hodály? Felénk ennyiért 60nm2-t adnak.. az minden csak nem hodály
tegnap 20:29
 32/35 anonim ***** válasza:
72%

Nettó 2M-hez valami komoly tudással kell rendelkezned. Hogyan tudod képezni magad, hogy ezt elérd a szakterületeden?

Mi bajod a hitellel? Ésszel kell csinálni és kész

tegnap 20:55
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
#31 Nem csak Budapest létezik. Megyeszékhelyen 100 millióért már 120nm-es házat veszel.
tegnap 21:53
 34/35 anonim ***** válasza:
68%

"Fóton egy családi ház kisebb 100 millio. Ezt szeretném elerni semmi mást."

Nagyok az igények...

Én egy "putrit" vettem, mert arra volt pénzem. Aztán szépen haladtam tovább. 15 év alatt elértem a vágyott családi házat mindenféle hitel nélkül. A családi házhoz már ketten kellettünk. Alkalmazotti bérből élünk, semmi extra.

Tudod: Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!

Majd ha hosszabb lesz a takaród, tovább nyújtózkodhatsz. :)

ma 05:07
 35/35 anonim ***** válasza:
Amúgy meg 32 éves vagy. Sokan 45-50 éves koruk érnek el egy komoly egzisztenciát, nem 32 évesen élnek kacsalábon forgó palotában.
ma 11:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!