Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Feladtam egy hirdetést...Nincs...

Feladtam egy hirdetést...Nincs itt munkanélküliség!?

Figyelt kérdés
Feladtam egy álláshirdetést,eddig 82 ember látta,senki nem jelentkezett!Ennyire nem kell a munka?/Miskolc/
2021. márc. 30. 20:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
66%
Ha nincs kiemelve, hogy nettó, akkor 99 százalékban bruttóra gondolnak.
2021. márc. 31. 11:54
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Irhatott volna 1600 br ja,annak 1064 a nettoja, sokra menne vele a jelentkező. Nem egy hirdetést láttam és nagyon kevés aki br ír ki.Nálam mondjuk alap ha ilyen összeget látok, egyértelmű az az amit kézhez kapsz.
2021. márc. 31. 12:52
 23/30 anonim ***** válasza:
39%

A kérdező írja is, hogy ő nem beszélt bruttóról, vagyis feltételezem, ő nettó 1000 fonrintra gondolt. Csak nem tudom, hogy annak nettó 1000, akinek 3 gyereke van, első házas meg gluténérzékeny (és kap 112 ezer adókedvezményt havonta), vagy annak, aki mindezek nélkül, semmi kedvezményt kap.

Ha valahol nettóban hirdetnének állást, azt gondolnám, nem jelent be normálisan, hiszen a munkáltató nem tudhatja előre, hogy ugyanabból a bruttóból kinek mennyi lesz a nettója, ha mindent tisztán csinál). Ilen munkahelyre pedig nem megyek.

2021. márc. 31. 14:41
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

1000 ft óránként? Egy napra 8000? Ez komoly?

Meg se merem kérdezni, milyen munkára fizetsz ehbert.

2021. márc. 31. 15:24
 25/30 anonim ***** válasza:
94%
Nettó bért általában az olyan vállalkozók adnak meg a hirdetésben, akik jobb esetben minimálbérre bejelentenek, de sokszor még arra se.
2021. márc. 31. 16:55
 26/30 anonim ***** válasza:
24%

Sokan írják ezen az oldalon is és más oldalon is, hogy nincs munka meg bármi jó lenne.

Azért aki volt már ebben a helyzetben, az nem sírni fog, hogy jaj csak ennyi, hanem "hű", ennyi?

Azért a versenyszférát meg az államit hasonlítgatni érdekes.

Államinál kiteheted a beled, akkor is annyit kapsz, mint aki lógatja a belét. Versenyszférában azért van eredménye is.

Nem mondom, hogy az a 160 ezer forint nettó milliomossá tesz, de ha valakinek nem kell és inkább sír, hogy nincs munka, akkor nem is kell neki se pénz se munka.

Az, hogy BAZ megye, az egy plusz. Sokszor látom, hogy mekkora hátrány hogy ott lakik. Az országban máshol sem kap sokkal többet az ember.

Ha többre vágysz, többet is kell tenni érte. Képezni magad esetleg vállalkozni.

2021. ápr. 1. 09:42
 27/30 A kérdező kommentje:

Ti álomvilágban èltek kispajtások. Nyugodtan nézzétek meg pár hirdetèst, 800-1000-1200-as órábèrt ajánlanak mindenhol. Nem diplomás állásról beszélünk és bizony van itt olyan pékség, ahol 700ft-ot kínálnak óránként és mégis van rá jelentkező.

Az én ezer ft-omhoz nyugodtan számolj hozzá 5-600 jattot is, igaz el is vehetnèm.

Aki dolgozni akar tudna, csak itt mindenki 300ezret akar keresni 10 órára járva es délben vègezve.

2021. ápr. 1. 10:04
 28/30 anonim ***** válasza:
80%
komoly álláslehetőség lehet, ha a saját kínált órabéred miatt itt hisztizel gyakorin
2021. ápr. 1. 12:14
 29/30 anonim ***** válasza:
18%
Nem a kérdező hisztizik hanem ti, akik fikázzátok a bèreket. Játszátok az agyatokat, közben a segèlyre vártok,hogy megtudjátok venni a kannásborotokat. xD
2021. ápr. 1. 13:03
 30/30 anonim ***** válasza:
Na, hány jelentkező van? Hol hirdetsz?
2021. ápr. 1. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!