Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen korban még el tudnék...

Ilyen korban még el tudnék helyezkedni? A többi lent!

Figyelt kérdés

Elmúltam hatvan éves,de sokak szerint le is tagadhatnék akár tíz évet is.Jó még a fizikumom és dolgozni is tudtam mindaddig,míg be nemm jött a Covid 19.

Meghagyták a nálam fiatalabbakat,engem pedig elküldtek arra hivatkozva,hogy kevesebb lett a munka.

Délpest környékén lakom és ott is dolgoztam, de hogy nincs állásom most már a számlákkal is tartozom.

Miért ez a szemlélet,hogy ha valaki elér egy bizonyos kort,akkor felmondanak neki?

2021. febr. 1. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában hasonló szituban szoktak elmenni a népek portásnak, biztonságiőrnek, éjjeliőrnek...
2021. febr. 1. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel, plusz még karbantartói munkák, az kell szinte mindenhová.

Mit dolgoztál eddig? Azért az se mindegy.

2021. febr. 1. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

A covid után boldogt-boldogtalant felvettek nálunk segédápolónak (idősgondozónak), tapasztalat nélkül is.

A kérdés az, mit szeretnél csinálni.

2021. febr. 1. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Gépkocsivezető voltam,ahol embereket szállítottam.Dolgoztam a kereskedelemben eladóként.Végső esetbenaz is megfelel,de sajnos nincs kapcsolatom sehova.
2021. febr. 1. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ilyen végzettség mellett nagyon adja magát a futárkodás. És még jól is fizet.
2021. febr. 1. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Kamionozás teljesen ki van lőve?
2021. febr. 3. 13:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Kamionozáshoz nincs E kategóriám és Gk.sofőrkártyám.

Csak B kategóriával keresek Budapesten,illetve az agglomerációban.

2021. febr. 3. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt egy munkatársam aki másodállásban betegszállítózott. Esetleg annak is utánanézhetnél.
2021. febr. 4. 10:18
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as köszönöm!
2021. febr. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!