Grafikusok kérnek el pénz azért,h wordpress-ben össze dob egy weboldalt?
Figyelt kérdés
A szakmám egy része grafika lenne. És gondoltam, ha már így megy, h megalapult a wordpress és már a grafikus is ott dolgoznak. Vagy nem?
Sry ez nem össze szedett.
2021. márc. 28. 14:28
1/8 anonim válasza:
Ez két külön szakma/terület. A WordPress CMS, vagyis tartalom management. A grafika meg külcsíny.
2/8 A kérdező kommentje:
A wordpressről annyit tudok, h weboldalt lehet készíteni. És most csak ez a téma érdekelne.
2021. márc. 28. 15:44
3/8 anonim válasza:
Ha csak ennyit tudsz róla, akkor inkább ne kérj pénzt érte, ha összegányolsz benne egy honlapot.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem engedett belépni. És persze még odébb vagyok tőle, csak ha már ott vagyok, hogy tudom kezelni és egy minőségi weboldalt tudok elő állítani akkor azért fizetnek-e. Hisz még is csak egy sablonról van szó.
2021. márc. 28. 16:23
5/8 anonim válasza:
Nem, hiszen magának is meg tudja csinálni.
6/8 anonim válasza:
Engedd el. A wordpress közvetlenül a felhasználóknak lett megalkotva, hogy összedobálják (összegányolják) a saját kis honlapjukat. Személyes véleményem, hogy az ebben elkészült weboldalak komolytalanok, ergo nem éri meg időt szánni rá. Ráadásul egy alsó tagozatos is képes átlátni a működését pár nap alatt. Ha ezért pénzt akarsz elkérni, el kell keserítselek, esélytelen. Ha valaki pénzt szán a weboldala "újjáélesztésére", akkor megbíz egy frontend fejlesztőt és/vagy webdesignert, aki ért többek között a html-hez, css-hez, javascripthez (és egyes keretrendszereihez), logo készítéshez, és egyedi, igényes oldalt készít neki.
7/8 anonim válasza:
Ja és a Wordpress és a minőség köszönőviszonyban sincs egymással... :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 28. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!