Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy változtassak azon, hogy...

Hogy változtassak azon, hogy nem tudok magam elé hosszabb távú célokat tűzni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom "beleélni magam" abba, hogy na most félrerakok x forintot és majd egyszer, valamikor (évek múlva) egy célom teljesül ezáltal. Nyilván ez kéne, mert nem lehet a pillanatnak élni, de mindig csak azt nézem, hogy mire lehet minél hamarabb elkölteni a pénzt, és egyszerűen kihagyott lehetőségnek tartom, ha kuporgatok. Pedig hasznos lenne, mert egy autóhoz pl nyilván kell félrerakni.

2021. márc. 23. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Fektesd magadba a penzt. Gondolom nem keresel tul sokat ha ilyen gondjaid vannak. Kepezd magad, valts munkahelyet, rinse repeat...

Amugy meg kiszamolo.hu-n van par tipp arra hogy hogyan sporolj, ha masrol nem is Miklosnak arra egesz jo otletei vannak hogy hogyan legyel fillerbaszo

2021. márc. 23. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva vagyok ezzel. Keveset keresek, de abból minél többet próbálok félretenni és egyszerűen nem tudom rávenni magam, vagy csak nagyon nehezen, hogy bármit is megvegyek ami éppen megtetszik.

Pedig a spórolásnak sincs sok értelme kevés fizetés mellett, hiszen gyorsabban értéktelenedik a pénzed, mint amilyen ütemben keresed.

2021. márc. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!