HR-esek! Vajon miért nem engem választanak a megpályázott állásokra? Szeretnék tisztában lenni a lehetséges miérttel, hogy változtassak rajta.
A bérigényt általában az elején megkérdezik, így azzal nem hiszem, hogy gond lenne. Ha téged választanának, de a bérigényed túl magas, akkor megmondják, hogy annyit nem tudnak adni, ennyit tudnak, megfelel-e.
Egyszerűen csak találtak jobbat. Nem te vagy az egyetlen jelentkező, többen vagytok egy munkára, más kapja mert valamiben jobb. Nem kell túlbonyolítani. Egyszer majd te leszel a jobb és te kapod.
“ aki a legjobb a területèn ès számít a vèlemènye”
Igen, túl ambíciózus, hiszen valamiben a legjobb akarsz lenni, vagyis ha a legjobb vagy akkor megvan a lehetőséged átmenni máshova, akár jobb bérért is, vagyis nem biztos hogy ott maradsz 5-10 évig. Van ismerősöm, aki HR/en dolgozik és ő is megerősítette azokt amiket én mondtam. Sajnos a legtöbb helyen olyanokat keresnek, akik megalkuvók, nem törekszenek többre, jobbra. Úgyhogy talán érdemesebb ezeket a dolgokat elhallgatni, hogy még véletlenül se érezzék “veszélyben” magukat. Jövőhéten megyek legközelebb interjúra, és hasonlóképpen fogok hozzáállni, meglátjuk mi lesz az eredménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!