HR-esek! Vajon miért nem engem választanak a megpályázott állásokra? Szeretnék tisztában lenni a lehetséges miérttel, hogy változtassak rajta.
“Amúgy mit gondoltok, melyik az a terület, ahol ez a fajta hozzá állás és személyiség nem hátrány, hanem előny?”
Kereskedelemben, értékesítőknél (biztosító, call center), területi képviselőknél, patika látogatóknál, ilyesmi munkakörökben előny lehet.
A HR úgy áll hozzá, hogy hiába alkudják le, neked az kevés, és hamar dobbantasz. Szívesebben vesznek fel olyat, aki kevesebbet mond.
De lehet hogy csak találtak nálad jobbat.
Kérlek, írj még le 4-5 kérdést, amit az utolsó körökön szoktál kapni, meg persze azt is, mit szoktál válaszolni.
Nem HRes vagyok, de elég nagy gyakorlatom van az interjúztatásban, a sajátjaimon meg épp fordítva szokott lenni, nagyon kevés interjúra megyek/hívnak, mert már telefonon kiderítem az alapdolgokat, és ha nem stimmel valami, nem is húzzuk egymás idejét. Viszont ha már elmegyek az interjúra, akkor általában kapok ajánlatot.
Ha magas a bérigényed azt azért már lehet mondták volna pár helyen, ha nem is mindenhol.
Ha csak pár hete keresel akkor szerintem még ne vidd lejjebb.
Nekem volt ahol jelezték, hogy sokat kérek. Volt ahol nem mondtak semmit, de lehet, hogy emiatt nem vettek fel, nem tudom. És aztán volt ahova felvettek. Nekik ezek szerint nem volt magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!