Ezt a gépet jó ötlet lenne összerakni, gaming PC-nek? Ha nem, mit változtassak rajta? Ne lépje túl a 200. 000Ft-t ha lehetséges!
Szevasztok srácok, ma összeraktam egy PC-t 200.000 forint értékben, amint tervezgetek így megvenni. Nem tudom hogy minden jó döntés volt -e benne, ezért szakértőktől kérek segítséget, itt biztos vannak :D tudtok adni 1-2 tanácsot, vagy infót, hogy mi rossz, illetve mit cseréljek ki a gépen? Illetve még nem tudja -e valaki, hogy az alaplap támogatja ezeket a modulokat? Én nem tudom hol keressem... :D
A gép:
Ezzel a géppel sok probléma van. Az egyik az az, hogy egy tuningra felkészített videokártya van, holott az ehhez szükséges alkatrészek (táp+lap+ház) erre nincsenek felkészítve, emiatt kidobsz az ablakon ~15 ezer Ft-ot. A másik maga pont ez a hármas, mivel egy SFX tápot vettél egy ATX házba, a ház pedig a világ legszarabb darabja, amibe egy alien belepetézett. Ez ad egy kis designt neki, de attól még belül nem igazán fogja egyik fogyasztó se jól érezni magát ezért mindenképpen cserélendő. A lap jópofa, csak időtállás szempontjából neked nem a K szériára lenne szükséged, hanem a 'plus'-ra.
Szóval azon kívül, hogy minden baj van a konfiggal, tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!