Fiatal létemre sokan komolytalannak hisznek az üzleti életben, hogyan változtassak?
Öltözködés, határozott fellépés.
Ne azt vizslasd ki hány éves, mert leolvasható a homlokodról a bizonytalanság.
Nem tudom, milyen "nagy" dolgokat értél el, de pl. lehetne úgy menned egy tárgyalásra, hogy azzal kezded: ezt és ezt értem el, ezt és ezt szeretném- ehhez kérem a partnerségüket.
Mondjuk azért egy kicsit bővebben kifejthetnéd, hogy jobban lehessen tanácsot adni: mit értél el és milyen témában tárgyalnál/üzletelnél.
"Ja és mielőtt bárki is mondaná... 0ról indultam, nettó 85ezer ft-os fizetéssel. Nem anyuci apuci pénzelt."
És akkor miből az 50 hektáros termő gyümölcsös?
5: Valami komolyabb, nagyobb autót is érdemes lenne venned, az sokat dob a fellépésen, megjelenésen.
Amúgy meg nem kell feltétlenül zakóra, meg öltönyre gondolnod (az még szerintem röhejes is tud lenni), hanem pl póló helyett ing, pl kapucnis pulóver helyett egy V nyakú pulóver, koptatott farmer helyett, mondjuk egy egyszínű sötétebb farmer, sportcipő helyett inkább valami elegánsabb.
Tehát ilyenekre gondoltam.
Egyébként gratulálok, egy 50 ha-os gyümölcsös már komoly értéket képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!