Fiatal létemre sokan komolytalannak hisznek az üzleti életben, hogyan változtassak?
Tehát a nettó 85e-es fizudból 1-2 év alatt összespóroltál önerőből 60-100-150m Ft-ot és belevágtál a mezőgazdaságba.
Politikus honatyáink is hasonlóképpen növesztettek milliárdos bankszámlákat, de ők sem árulják el a titkot, hogy "HOGYAN???"
Nem áll össze a történet.
21 éves a gyerek. Dolgozhat max 2-3 éve. Nettó 85k-t keresett. A szülők nem segítettek, ő maga építette fel.
50 hektárnyi TERMŐ gyümölcsösről beszélünk!! Ráadásul a tulajdona, hihetőbb lenne, ha bérelné.
A jelenlegi helyzetben a gazdák egymásra jelentkeznek és egymásra licitálnak milliókkal.
De neki a 85 ezres fizujából ez sikerült 21 évesen. Peeeeersze....
Köszönöm az eddigi Értelmes válaszokat!
utolsó! Szerinted csak félrerakosgatott "aprópénzből" lehet csak megvenni valamit? Nem fogok neked magyarázkodni, mert nem érdekel a véleményed.
Jajj nemár...
Ha egy fiatal elbulizza a lóvét, cigizik stb. Akkor szarra se való tróger, ha meg kezd magával valami akkor le van nézve, irigykedünk..? Szép gratula..
Nagyon sok irigy semmire kellő a hesszelésre, tvzésre szánt időt melóra fordítaná nem pedig a lustaságra valószìnű nem lehhe oka irigykedni..
Mondom én aki szintén egy 23éves suttyó, az én környezetemben is sok az ilyen semmit érő...
Kérdésedhez a hozzáfűzni valóm, sokat segít a komolyság mint azt előtem is irták, öltözködés, mert ha avval nem a vidéki "taknyos" benyomást kelted már nyert ügyed van
Most téged is egy buta taknyosnak fog gondolni mindenki, mert benyelted a kamu kérdést :)
Részemről én szimplán naivnak tartalak, ami a tapasztalatlanságod és fiatal korod eredménye.
85e-et keresett, 2 év alatt max. 2 040 000Ft-ot tehetne félre, amiből egy lepusztult gyümölcsös 1 hektárja jön maximum ki.
Abban az esetben, ha másik regről magadat próbáltad fényezni, sajnos nem jártál sikerrel!
Véleményem szerint, jót tenne egy kommunikációs tanfolyam, legalább az alapok.
Felkészültség, az adott témában, kialakított cél (igény)
Higgadt, viselkedés, csak a lényegre koncentrálás.
(érzelemnek, szimpátiának nincs helye.) Nem kofa stílusban alkudunk. Érvek felsorakoztatása, számtani alátámasztással, esetleg grafikonnal. De sorolhatnám!
Ezek után jöhet a külső,formai megjelenés!
Időpont egyeztetés, időtartam betartása, üzleti ajánlat előterjesztése, hogy a tárgyalás eredményes legyen!
Javaslatom, hogy legalább a neten nézz utána! Esetleg fordulj szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!