Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora vagyonnal fogtok...

Mekkora vagyonnal fogtok rendelkezni 60 éves korotokra, ha minden a tervetek szerint halad?

Figyelt kérdés
Persze ha sok van még hátra addig, rengeteg minden megeshet. De gondolom van valami terv a fejetekben. ( ingatlan, nyugdíj megtakarítás...stb )

2021. márc. 22. 22:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Ezt nem lehet előre megmondani. A legynagyobb vállalkozók se tudják. Hogy csak egy jelenlegi példát említsek, itt a korona, ez elég sok vállalkozó tervét át tudja húzni. Most gondolj bele, ha van egy étterem tulajdonos, aki eddig keresett tisztán havi 3-5 milliót, most nem keres semmit, így nem tudja megcsinálni az éves 34 milliós bevételét.
2021. márc. 22. 22:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Halott leszek addigra.
2021. márc. 22. 23:37
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az mindegy igazából, hogy nekem mim lesz addigra. A gyerekeimnek legyen lakása, családja, biztos megélhetése. Én elvagyok egy 40 nm-es vidéki garzon van is.
2021. márc. 23. 00:28
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Fogalmam sincs, oszinten elkepzelni se tudom, szerinted mennyit fog erni a bitcoin 2040 kornyeken?
2021. márc. 23. 05:39
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogok élni addig és semmilyen vagyonom nem lesz.
2021. márc. 23. 08:47
 6/22 anonim ***** válasza:
64%
Vegyük csak az idei évet, ahol az utóbbi 1.5 hónap alatt 3.5%ot zuhant a forint. Tegyük fel, hogy ez még 2 évig így lesz. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi 1'000'000 forintom 596'890-at fog érni. Azaz a havi 60 ezer félrerakottam mellé újabb hitelt kell felvennem, hogy enni tudjak.
2021. márc. 23. 09:15
 7/22 anonim ***** válasza:
74%

"Szerinted mennyit fog erni a bitcoin 2040 kornyeken?"

Szerintem tökmindegy, amíg nem próbálod meg visszaváltani kézzelfogható valutára, lehet akkor jön majd a hidegzuhany...

2021. márc. 23. 09:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
3 üveg kannás bor meg 4 tipli
2021. márc. 23. 09:28
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem minden a hozzáálláson múlik, én így 20 év munkaviszony, és megtapasztalt "változás, változtatgatás" fényében azt mondom, hogy semmi sem állandó, csak a fizikai ereje, egészsége, hozzáértése az embernek...

Rendeleteket , törvényeket hoznak, törölnek, módosítanak, végzettségeket megszüntetnek, megújítanak, elavulttá tesznek, vagy időszakos vizsgákhoz kötnek, adókat kivetnek, visszamenőleg beszednek, vagy birságolnak.

Mi marad? Passzív jövedelem? Meddig?

Amíg valakinek nem szúrja a szemét, vagy már annyian kezdik el csinálni, hogy senki se akar fizetni érte?

60 éves koromra vagy készpénztartalékom lesz, és kevesebbet fogok eljárni dolgozni, de ugyanúgy el fogok, vagy a jelenlegi életsznvonalam 20%-án fogok vegetálni.

Jobb esetben alapítok egy szektát... Akarom mondani érdekszervezetet.

2021. márc. 23. 09:38
 10/22 anonim ***** válasza:
83%
6. ezért nem forintban kell tartani a megtakarítást. Máris meg van oldva a forint inflálódásának problémája. Az 1 évvel ezelőtti árfolyamhoz képest az EUR 4,5%-kal ér többet. Aki az elmúlt 1 évben pont azon a napon váltott Ft-ot euróra, amikor a legmagasabb volt az árfolyam (368Ft), az 2Ft-ot, azaz kevesebb, mint 1%-ot veszített. Aki meg az átlagos 355Ft-os árfolyamon váltott, az nyert 3%-ot plusz azt, hogy nem Forintban van a pénze. Az elmúlt 5 évben 15%-ot gyengült a Ft az euróhoz képest, a dollárhoz képest 8-10%-ot, a lengyel zlotyhoz képest 9%-ot. Szóval igazából szinte tökmindegy mibe váltja át az ember a forintját, csak váltsa át.
2021. márc. 23. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!