Mekkora vagyonnal fogtok rendelkezni 60 éves korotokra, ha minden a tervetek szerint halad?
"Szerinted mennyit fog erni a bitcoin 2040 kornyeken?"
Szerintem tökmindegy, amíg nem próbálod meg visszaváltani kézzelfogható valutára, lehet akkor jön majd a hidegzuhany...
Szerintem minden a hozzáálláson múlik, én így 20 év munkaviszony, és megtapasztalt "változás, változtatgatás" fényében azt mondom, hogy semmi sem állandó, csak a fizikai ereje, egészsége, hozzáértése az embernek...
Rendeleteket , törvényeket hoznak, törölnek, módosítanak, végzettségeket megszüntetnek, megújítanak, elavulttá tesznek, vagy időszakos vizsgákhoz kötnek, adókat kivetnek, visszamenőleg beszednek, vagy birságolnak.
Mi marad? Passzív jövedelem? Meddig?
Amíg valakinek nem szúrja a szemét, vagy már annyian kezdik el csinálni, hogy senki se akar fizetni érte?
60 éves koromra vagy készpénztartalékom lesz, és kevesebbet fogok eljárni dolgozni, de ugyanúgy el fogok, vagy a jelenlegi életsznvonalam 20%-án fogok vegetálni.
Jobb esetben alapítok egy szektát... Akarom mondani érdekszervezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!