Szerintetek 22 évesen jó ha Bruttó 335k az alapbérem?
Megélsz belőle? Megveheted magadnak amire vágysz?
Boldog életet biztosít?
Ha bármelyikre nem a válasz akkor nem elég.
Hogy lenne már sok... brutto 335k az olyan 223ezer nettóban.
Na most az műszakpótlékkal olyan 285-320 között van, és gondolom szívsz érte 12órában 13-14-15 napokat havonta. Ennyit megérdemelsz.
Havi 335.000Ft bruttó abban az esetben ha diákmeló. akkor 281.400Ft nettó kb. (16%-os adó), ha nem vagy diák, akkor 214.400Ft nettó, ilyen szempontból, én aki szintén 22 éves vagyok és diák melózok éjszakai raktárasként 212.000Ft bruttót keresek heti 24 óra melóval, ez 178.000Ft nettónak felel meg.
Szóval attól függ, ha neked elég és tudsz félre tenni belőle teljesen jó, főleg ha vidéken dolgozol, például ha Szabolcs-ba keresel ennyit, akkor 40.000Ft-tal az átlag felett keresel. Ha viszont Pest megyében, akkor 30.000Ft-tal az átlag alatt.
Viszont összességében 22 évesen szerintem mindenképpen jó fizetésnek számít, de mindenképp tervezz előre hogy hosszútávon neked megéri-e ott dolgozni, fizikailag mennyire megterhelő, milyen más lehetőségeid lennének stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!