Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik 200 milliós házat vesznek...

Akik 200 milliós házat vesznek azok mivel foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Én panelban élek mióta megszülettem a szülőkkel. Sosem volt nekik pénzük házra se a nagyszülőknek. Kertet soha nem láttam, soha nem bográcsoztam nem volt kerti medence parti és stb. Egyszóval úgy rossz az egész ahogy van. Viszont én szeretnék majd házat venni mert panelban élni életem végééig lehetetlen ha nem lehetséges akkor inkább meghalok. Mivel érhető el hogy az embernek Budapesten egy nagyobb felújított kertes családi háza? Mit kell ahhoz tenni? Hogyan érhető el olyan sok pénz alsó hangon is egy normális családi ház 100 millió ft körül van. Akik 200 millióért vesznek házakat mivel foglalkoznak? Tényleg egyszerűen ötletem nincs hogy a 0 ról hogy a fenébe csináljam hogy ne egy panelba ro..adjak meg életem végééig. Ehhez minimum havi 3-4 milliót kén keresnem hogy legyen önerőm és feltudjak később venni rá kölcsönt. De ekkora összeg mivel érhető el? Egyáltalán elérhető?
2021. márc. 20. 20:28
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy tudsz magyarul írni, de érteni már nem értesz magyarul. Tudom, hogy idéztél, a te válaszod annak, aki azt írta, hogy nem lehet meggazdagodni egyik napról a másikra, az volt, hogy "de, meglehet". Aztán meg azt írod, hogy "30 évesen mekkora vagyonom legyen? Miért te olyan könnyen tudsz 10.000€-ből másfél év alatt 30.000€ csinálni?"

Gondolom neked nem tűnik fel az ellentmondás aközött, amikor azt írtad, hogy meg lehet gazdagodni egyik napról a másikra, és aközött, amikor azt kérdezed, hogy hogyan tudtál volna ennél nagyobb vagyonra szert tenni.....

Egyik hozzászólásban kioktatod azokat, akik azt írják, hogy nem lehet gyorsan meggazdagodni, a másikban meg azt írod, hogy dehát ennél többet hogyan tudtál volna összeszedni :)

Ha továbbra se érted a hatalmas ellentmondást a saját hozzászólásaid között, akkor vagy nem akarod érteni vagy menj el magyar tanárhoz, esetleg kérd meg, hogy magyarázza el neked.

2021. márc. 22. 20:17
 52/53 anonim ***** válasza:

Meg lehet gazdagodni ahogy írtam az állammal együttműködve vagy ha valamit árulsz széleskörűen mint az online shopos példám.

Ha semmit nem csinálsz csak BEFEKTETED a pénzed akkor mondj olyan befektetési formát ami jelen körülmények között megháromszoroz másfél év alatt és nem kell màst tenned erte? Egy céget vagy barmit üzemeltetni nem egy kategória a lekötött részvénnyel ami a munkát/pénzt illeti. Erre írtam a részvényeket.

Nagyon is értem amit leírtam.

2021. márc. 22. 20:25
 53/53 anonim ***** válasza:

Ééértem, szóval ha webshopot nyitok és "árulok szélskörúen", akkor tuti meggazdagodok! Mindig tanul az ember. Persze azt továbbra is csak te gondolod, hogy mennyit keresett a nagyongazdag szomszédod, vagy onnan, hogy ő mondott valamit, vagy onnan, hogy egész nap otthon ülsz és lesed mikor mennyit visz el a futár és ebből zseniális pénzügyi tudásoddal könnyedén kiszámoltad a hasznukat.

Na jó, nekem tényleg elég volt, jót szórakoztam, de jóból is megárt a sok.

2021. márc. 22. 22:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!