Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik 200 milliós házat vesznek...

Akik 200 milliós házat vesznek azok mivel foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Én panelban élek mióta megszülettem a szülőkkel. Sosem volt nekik pénzük házra se a nagyszülőknek. Kertet soha nem láttam, soha nem bográcsoztam nem volt kerti medence parti és stb. Egyszóval úgy rossz az egész ahogy van. Viszont én szeretnék majd házat venni mert panelban élni életem végééig lehetetlen ha nem lehetséges akkor inkább meghalok. Mivel érhető el hogy az embernek Budapesten egy nagyobb felújított kertes családi háza? Mit kell ahhoz tenni? Hogyan érhető el olyan sok pénz alsó hangon is egy normális családi ház 100 millió ft körül van. Akik 200 millióért vesznek házakat mivel foglalkoznak? Tényleg egyszerűen ötletem nincs hogy a 0 ról hogy a fenébe csináljam hogy ne egy panelba ro..adjak meg életem végééig. Ehhez minimum havi 3-4 milliót kén keresnem hogy legyen önerőm és feltudjak később venni rá kölcsönt. De ekkora összeg mivel érhető el? Egyáltalán elérhető?
2021. márc. 20. 20:28
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
67%

Ez nem így megy. Nulláról valóban nem könnyű. De nem rögtön 1-200 milliós házban kell gondolkodni. Először egy panelban, sorházban. Utána lehet feljebb lépni. Nem muszáj budán venni, agglomerációban 50-bő is nagyon szépet lehet venni már. Nyilván ehhez kell egy viszonylag normális fizetés mindkét fél részéről, plusz hát hitel is.

Mi is így csináltuk. Nincs egyikünknek sem milliós fizetésünk. Viszont 30 éves korunkra van tehermentes ingatlanunk és tehermentes házunk. Nulláról, szinte mínuszból. Tudom, hogy ez még nem a 1-200 milliós ház, de még alsó hangon 30 évet dolgozni fogunk, úgyhogy van időnk rá :)

2021. márc. 20. 20:31
 2/53 A kérdező kommentje:
1-es: A kérdésemben írtam hoyg apnel soha mivel most is panelba lakok a szülőkkel meg születésem óta. VAgy kertes ház vagy semmi.
2021. márc. 20. 20:34
 3/53 anonim ***** válasza:
50%
Sok közöttük nyilván bűnöző. Nem feltétlen maffiafőnökre gondolok, hanem korrupt politikusokra, EU-s pénzeket lenyúló "kreatív" emberekre, munkásait éhbérért, feketén dolgoztató vállalkozókra...
2021. márc. 20. 20:34
 4/53 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván vannak bűnözők, de sokan vannak, akik több generáció alatt építették fel a család egzisztenciáját. Esetleg ketten a párjukkal jó keresettel tudnak sokkal nagyobbat álmodni mint te.
2021. márc. 20. 20:35
 5/53 anonim ***** válasza:
39%
Jelenleg albiba lakok, 750 nettot keresek, a penzem nagy reszet 23 eves korom ota befektetem. A befekteteseim eddig jol hoztak, ugy tervezem ev vegere tudok venni 120 millioert lakast. 28 vagyok most
2021. márc. 20. 20:36
 6/53 A kérdező kommentje:
5-ös Amúgy ha megkérdezhetem mivel foglalkozol hogy 750 nettót keresel? az egy jó kis összeg, mondjuk egy 100 milliós házhoz ez is kevés de attól még jó fizetés.
2021. márc. 20. 20:38
 7/53 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Ezért írtam, hogy panel, SORHÁZ. Azok közel azonos árban vannak, a sorház minimálisan talán többe van. De látod, itt van a legnagyobb probléma, hogy rögtön 100 milliós házat akarsz, amikor most semmid nincs. Miért nem jó kezdésnek egy sorház? Vagy az agglomerációban egy családi ház ~50 millióért? Utána lehet továbbmenni pár év múlva nagyobb, közelebb a városhoz.
2021. márc. 20. 20:45
 8/53 anonim ***** válasza:
100%
5 os vagyok, informatikus
2021. márc. 20. 20:45
 9/53 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 6!

Budapesten 750 nettó elérhető egy ügyes gazdasági/műszaki/IT diplomásnak, ha beszél nyelveket, jól helyezkedik, tudatosan építi a karrierjét.

2021. márc. 20. 20:46
 10/53 A kérdező kommentje:
És mibe kell fektetni vagy te mibe fektetted amiből 120 milliód lesz kedves 5-ös meg 8-as?
2021. márc. 20. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!