Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik 200 milliós házat vesznek...

Akik 200 milliós házat vesznek azok mivel foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Én panelban élek mióta megszülettem a szülőkkel. Sosem volt nekik pénzük házra se a nagyszülőknek. Kertet soha nem láttam, soha nem bográcsoztam nem volt kerti medence parti és stb. Egyszóval úgy rossz az egész ahogy van. Viszont én szeretnék majd házat venni mert panelban élni életem végééig lehetetlen ha nem lehetséges akkor inkább meghalok. Mivel érhető el hogy az embernek Budapesten egy nagyobb felújított kertes családi háza? Mit kell ahhoz tenni? Hogyan érhető el olyan sok pénz alsó hangon is egy normális családi ház 100 millió ft körül van. Akik 200 millióért vesznek házakat mivel foglalkoznak? Tényleg egyszerűen ötletem nincs hogy a 0 ról hogy a fenébe csináljam hogy ne egy panelba ro..adjak meg életem végééig. Ehhez minimum havi 3-4 milliót kén keresnem hogy legyen önerőm és feltudjak később venni rá kölcsönt. De ekkora összeg mivel érhető el? Egyáltalán elérhető?
2021. márc. 20. 20:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
20-as: Akkor velem miért nem jön össze egy lány sem amikro kedves vagyok velük? Moondjuk ez másik témához tartozik de igen valóban két ember együtt tud venni közösen házat közös fizetésből. De ha már ott félbeszakad amikor mondom én sajnos átlag alatti anyagi elyzetű családban élek, akkor már csak abrátként tekintenek rám és félbe is szakad a kapcsolat. Ha nem a pénzre hajtanának akkor miért csinnálják ezt?
2021. márc. 20. 21:27
 22/53 anonim ***** válasza:
82%

Nem fog tetszeni kérdező, se azoknak, akik azt hiszik, hogy aki 1-200milliós házat tud venni az valószínűleg korrupt, lop és csal, de annyira nem bonyolult kiszámolni, hogy ha egy pár keres fejenként nettó 600ezret, ami mondjuk pár év munkaviszony után nem olyan nehéz, a havi 1,2 millióból költenek mondjuk albérletre és egyebekre havi 300ezret, marad havi 900ezer, évi 11 millió, akkor 10 év alatt hitel nélkül tudnak egy 100milliós házat venni, vagy hitellel drágábbat.

A gond az, hogy a kérdező huszonévesen, diploma nélkül és egyedül akar annyit keresni, mint egy pár sok év után diplomával. Sokan csak látják a drága autókat meg házakat és azt hiszik, hogy az mind huszonéves kőműveseké, eszükbe se jut, hogy esetleg több év/évtized munkával érték el, hogy megvehessék.

2021. márc. 20. 21:29
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nincs elég önbizalmad, és nem látják benned azt a FÉRFIT, aki nőt AKAR. (Nemcsak szeretne, hanem AKAR is, és KÉSZEN ÁLL erre.)

Bennem is akkor fordult át minden, amikor erre rájöttem, elkészültem, és így álltam hozzá.

2021. márc. 20. 21:30
 24/53 anonim ***** válasza:

21. természetesen te tökéletes vagy és csak azért nem jön össze veled egy lány sem, mert átlag alatti anyagi elyzetű családban élsz. Gondolom minden csaj első kérdése az, hogy mennyi pénzed van. Vagy addig imádnak, amíg ki nem derül, hogy átlag alatti anyagi elyzetű családban élsz, aztán eltűnnek.

Komolyan ajánlok egy pszichológust ha tökéletesnek hiszed magadat és azt hiszed midenki csak a pézért szeret mást.

2021. márc. 20. 21:32
 25/53 A kérdező kommentje:
Hát én is férfiként állok hozzá. De akkor házat scak úgy lehet vennei ha lesz barátnőm? De nem jön össze velem egy lány sem mert szegény vagyok. jelenleg ez a nagy helyzet. Amugy igen évtizedek munkája meg generációk ezt már olvastam. Tehát akkor én ne is álmodjak ezekről mert a szüleim nem diplomások ezáltal nem is gazdagok. Nehéz ügy ez, de nemsokáig bírom már se lelkileg se mentálisan mert panelba nem tudok élni, pénzem nincs házra, a csajok meg szóba sem állnak velem.
2021. márc. 20. 21:33
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

Az a te bajod, hogy buta vagy.

Nem érted meg, a világot magad körül.

Ahelyett, hogy az általad elérhető dolgok után vagynal, azokért tennél, elérhetetlen dolgokat hajszolsz és ezzel egy kis vesztes luzernek látod magad...

2021. márc. 20. 21:39
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 100milliós házzal éred be és úgy gondolod a csajok azért nem jönnek össze veled, mert szegény vagy és semmit nem vagy hajlandó tenni annak érdekében, hogy többet keress (mondjuk tanulni), akkor ez van, valóban ne is álmodj 100milliós házról.
2021. márc. 20. 21:42
 28/53 anonim ***** válasza:
84%
Az élet nem így működik: amikor összejöttem a feleségemmel egy nincstelen, csóró egyetemista voltam (mellesleg megjegyzem ő is). Aztán mindketten végeztünk, dolgozni kezdtünk, közösen gyűjtöttük a pénzünket és most tartunk ott, hogy hatalmas hitelre, de 1-2 éven belül tudunk valsz házat venni.
2021. márc. 20. 21:45
 29/53 anonim ***** válasza:
82%
Csak a szokásos siránkozó trollkérdés, ne álljatok bele.
2021. márc. 20. 21:47
 30/53 anonim ***** válasza:
26%
Becsületes munkával ebben az országban nem lesz ilyen házad. Ha csak nincs valami különleges képességed vagy tudásod amivel sok pénzt tudsz kaszálni. Egyébként vidéken te is tudsz venni kertes házat szerintem. Ha olyan helyre mész ahol közel van egy nagy város, és elfogadható a tömegközlekedés akkor nem rossz egyébként vidék. Vagy kis város. Viszont egy kertes házat karban is kell tartani, kint is bent is. Fű nyirás, kertészkedés stb. Szóval nem csak szórakozás van vele meló.
2021. márc. 20. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!