Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik 200 milliós házat vesznek...

Akik 200 milliós házat vesznek azok mivel foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Én panelban élek mióta megszülettem a szülőkkel. Sosem volt nekik pénzük házra se a nagyszülőknek. Kertet soha nem láttam, soha nem bográcsoztam nem volt kerti medence parti és stb. Egyszóval úgy rossz az egész ahogy van. Viszont én szeretnék majd házat venni mert panelban élni életem végééig lehetetlen ha nem lehetséges akkor inkább meghalok. Mivel érhető el hogy az embernek Budapesten egy nagyobb felújított kertes családi háza? Mit kell ahhoz tenni? Hogyan érhető el olyan sok pénz alsó hangon is egy normális családi ház 100 millió ft körül van. Akik 200 millióért vesznek házakat mivel foglalkoznak? Tényleg egyszerűen ötletem nincs hogy a 0 ról hogy a fenébe csináljam hogy ne egy panelba ro..adjak meg életem végééig. Ehhez minimum havi 3-4 milliót kén keresnem hogy legyen önerőm és feltudjak később venni rá kölcsönt. De ekkora összeg mivel érhető el? Egyáltalán elérhető?
2021. márc. 20. 20:28
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
50%
Erdekes hogy az utolso 30N kommentelo ertelmesebbnek tunik mint itt a sok incel allampapir parti. Szenne pontoztak amikor teslarol meg bitcoinrol beszeltem par eve :)) most meg az irigyseg miatt :))
2021. márc. 21. 18:28
 42/53 anonim ***** válasza:

Jaja, nagyon okos a 30N, amikor olyanokat ír, hogy akik az állam felé dolgoznak, azok mind csalnak, többmillió eurót keresett aszomszédja egy online shoppal, de nem tudja hogyan (azaz, simán lehet, hogy illegálisan, vám és áfa fizetése nélkül), azt meg mi nem tudjuk, hogy ő honnan tudja menyit keresett a szomszédja, mert vagy mondta neki és mondani mindent lehet, vagy ő gondolja.

Meg olyat leír, hogy "Részvényekkel jól lehet keresni ha tudod hova és hogyan fektesd a pénzed." Micsoda zseni!! Ha ezt nem írja le, akkor hülyén hal meg mindenki, mert ezt a titkot senki se tudja! Gondolom ő tudja, hogy hova és hogyan fektesse a pénzét, azért osztja az észt a gyk-n...

Értelmesebbnek tűnik... ja... zsák a foltját. A két "értelmes"? az egyik bitcoin megszállott, a másik meg fantasztikus üzleti ötleteket osztogat, de ő a gyk-n írogat. Gondolom mindkettő a jachtjáról...

2021. márc. 21. 18:39
 43/53 anonim ***** válasza:

"Jaja, nagyon okos a 30N, amikor olyanokat ír, hogy akik az állam felé dolgoznak, azok mind csalnak, többmillió eurót keresett aszomszédja egy online shoppal, de nem tudja hogyan (azaz, simán lehet, hogy illegálisan, vám és áfa fizetése nélkül), azt meg mi nem tudjuk, hogy ő honnan tudja menyit keresett a szomszédja, mert vagy mondta neki és mondani mindent lehet, vagy ő gondolja."

Ismerem a családot közel 15 éve igy ki lehet számolni hogy gyerekkorom óta, sportruházati üzletük van. Régen nem ment nekik az üzlet, amióta a család fia vette a kezébe és a nagybátyámmal megcsinálták az online shopot azóta dőlnek a megrendelések. A nagybátyámtól tudom amit írtam, mivel ő bedolgozik nekik s láttom a saját szemmel is mivel a szomszédom és a házukban is van egy nagy raktár. Aki szerint nem vagyok hiteles annak elárulom hogy anyukám külföldi és 10 éve lakok itt az "országába".

"Meg olyat leír, hogy "Részvényekkel jól lehet keresni ha tudod hova és hogyan fektesd a pénzed." Micsoda zseni!! Ha ezt nem írja le, akkor hülyén hal meg mindenki, mert ezt a titkot senki se tudja! Gondolom ő tudja, hogy hova és hogyan fektesse a pénzét, azért osztja az észt a gyk-n..."

Nem fogom leírni milyen részvényekkel lehet keresni most a covid alatt és az elmúlt két évben mindezt a német tőzsdén, nem fogom kiadni a konkrét tippeim egy anonim oldalon. De van olyan ami 2019 január óta 3x legalább és masszívan ível felfelé.

"Gondolom mindkettő a jachtjáról..."

Nincs jachtom nyugodj meg.

2021. márc. 21. 20:33
 44/53 anonim ***** válasza:

Teljesen nyugodt vagyok, 100%ig biztos voltam benne, hogy nincs jachtod. Nem kell leírni milyen részvényekkel lehetett jól keresni, mindenki tudja, aki nem, az is meg tudja nézni. Utólag nagyon könnyű okosnak lenni. Viszont ha nem a jachtodról írsz, akkor azt jelenti, hogy nem voltál okos előtte, hiszen nem fektettél ezekbe, máskülönben nem ide írogatnál. Pont ez lett volna a lényege a mondandómnak, hogy utólag nagyon könnyű az észt osztani, cserébe semmi újat nem írtál, mindenki tudja, hogy a tőzsdén meg lehet gazdagodni, és el is lehet veszíteni a vagyonodat.

Ha 150ezer euró a hasznuk 1 évben, akkor nem is értem miért a szomszédaid még mindig. "Ki lehet számolni"... ha egész nap őket bámulod, hogy mennyit jön a futár és mennyi csomagot visz, akkor se tudod kiszámolni, hogy mennyi a költségük (ha nem csalnak vámon, áfán, stb.-n, akkor elég sok), mennyi a bevételük és mennyi a hasznuk. Mondani meg bármit lehet.

2021. márc. 22. 11:12
 45/53 anonim ***** válasza:

44: Miért, tudod hol lakom? Nem Magyaroszágon élek írtam korábban. Honnan gondolod hogy nincs ilyen részvényem a tőzsdén mint amiről írok?

Mert aki ide ír az biztosan havi 200.000 él és egy panel 8. emeleten lakik?

Nem bámulom őket egész nap de ez már az én dolgom.

Egy jobb jacht használtan 250.000 - 500.000€ minimum plusz a fenntartási költség, kikötői díj, adó, üzemanyag vezetni is tudni kell azt vagy kapitányt fogadjak?! Nem a jacht lenne 30 évesen az első, amibe befektetnék mert nincs szükséges rám konkrétan ha akarok nyaralni el tudok menni bárhova sokkal kisebb költséggel.

Igaza van annak aki írta hogy irigyek vagytok és számotokra csak a állampapír a befektetés ami egy nagy lufi az állam hasznára és leszóltok minden mást.

2021. márc. 22. 13:13
 46/53 anonim ***** válasza:
Ne a magyar valóságból indulj ki ahol a többség csóró vagy gazdagnak próbál látszani úgy hogy mindene hiteles vagy lízingelt. Van egy szűk 10% a 9.5 milliós lakosságból akiknek van pénzük de ez is csak 950 ezer ember a többi pedig vegetál vagy úszik a hitelben.
2021. márc. 22. 13:16
 47/53 anonim ***** válasza:

45. Hol írtam én azt, hogy Mo-n laksz és hol írtam azt, hogy nincs részvényed? OK, nem tudsz jól magyarul, de akkor olvasd el többször, hátha megérted.

Azt írtam, hogy ha a szomszédod állítólag (ami persze csak a te számításod) 150ezer eurót keresett csak az elmúlt 1 évben, akkor miért melletted lakik, akik biztosan nem luxus körülmények között él. Vagy tévedek és egy kitartott, unatkozó feleség vagy egy kastélyban, azért írogatsz a gyk-ra?

Azt is írtam, hogy utólag könnyű okosnak lenni, hogy ezzel meg azzal a részvénnyel mennyit lehetett keresni, de megintcsak: nem jókor fektettél ezekbe, hiszen akkor megszázszorozhattad volna a vagyonodat és akkor nem ide írogatnál.

Aki felhívja a figyelmedet, hogy sok a hiba abban, amit írsz (pl. fogalmad sincs mennyi a szomszéd haszna, vagy nem vettél azokból a részvényekből időben, de most okoskodsz, hogy mennyit lehetett azokkal keresni), az persze biztosan havi 200000ből él egy panelben. Na ez nagyon jól leírja az értelmi színvonaladat :) (nem mintha a 40es hsz-od magában nem lenne ehhez elég)

2021. márc. 22. 17:23
 48/53 anonim ***** válasza:

“Azt is írtam, hogy utólag könnyű okosnak lenni, hogy ezzel meg azzal a részvénnyel mennyit lehetett keresni, de megintcsak: nem jókor fektettél ezekbe, hiszen akkor megszázszorozhattad volna a vagyonodat és akkor nem ide írogatnál.”

30 évesen mekkora vagyonom legyen? Miért te olyan könnyen tudsz 10.000€-ből másfél év alatt 30.000€ csinálni? Mesélj hogy megy ez, mert ide csak írják hogyan lehet kuporgatni.

Ha csak 8.000€ raktam be az is 24.000€ úgy hogy nem csináltam semmit közben.

Egy többgenerációs ikerházban lakik ott ahol eddig, ha azt gondoljatok hogy minden milliomos akinek több százezer eurója van luxusházban lakik el vagytok tévedve. Sokan normális körülmények között élnek, de annyi van a számlájukon mint amiről sokan álmodnak.

2021. márc. 22. 18:02
 49/53 anonim ***** válasza:

Dehát pont te írtad a 40es hozzászólásodban arra, hogy "Egyik napról a másikra nem lehet meggazdagodni" azt, hogy "de meglehet, de rossz a felvezetésed vagyis nincs elég tapasztalatod". Azaz saját magadat cáfoltad meg :)

Na nekem ennyi elég is volt, öröm volt egy milliomossal társalogni a gyk-n! :)

2021. márc. 22. 19:02
 50/53 anonim ***** válasza:

34: "Ez sokkal összetettebb dolog mint sokan gondolják.

Egyik napról a másikra nem lehet meggazdagodni esetleg lottóval, de ha 50 évig lottózol minden héten 2 szelvénnyel (3.600Ft/hét, akkor 50x52x3.600Ft=9.360.000Ft-ot költesz lottóra 50 év alatt) még akkor sem biztos hogy meg fogod nyerni. Olyan befektetés kell ami hosszútávon nagy hasznot hoz."

De meglehet, de rossz a felvezetésed vagyis nincs elég tapasztalatod. Ahhoz hogy megggazdagodj sok dolognak kell érvényesülnie egyben. Akik az állam felé dolgoznak relatív gyorsan meggazdagodnak, túlszámlázás/csalás irgatlamtlan összegű megrendelések. De ehhez kell egyfajta társasági tőke vagyis kapcsolatok.

A 39 idéztem aki azt írta hogy nem lehet és erre írtam hogy lehet van akinek sikerül. Én nem írtam hogy nem lehet, az előző felvetése volt mindez

2021. márc. 22. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!