Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő köztisztviselőnek...

Kezdő köztisztviselőnek reális a nettó 450 ezres fizetés?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években sokat emelkedtek a bérek és az egyetem (NKE) honlapján azt olvastam, hogy az itt végzettek keresnek a legjobban a munkaerő piacon. Mennyire reális ennyit kérném, ha végzek a sulival idén nyáron? Közigazgatási szervezést tanulok. Én speciel ennyit gondolok reálisnak, ennél kevesebbért nem szívesen dolgoznék.

#NKE #kevesebbértfelsemkelek
2021. márc. 17. 17:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%
Lol, kezdőként az illetményed ki kell egészíteni a garantált bérminimumra, mert a kttv. szerint azt a lécet sem ütné meg. De szerintem a minimálbért sem. Annyira nevetséges ez az egész...
2021. márc. 18. 06:54
 12/37 anonim ***** válasza:
83%

Bruttó 210 ezret fogsz keresni, ami kb nettó 140

[link]

Tessék, itt a bértábla, ez alapján fizetnek

2021. márc. 18. 12:32
 13/37 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó:

Ez nem az a bértábla egyébként, de nagyságrendileg megegyezik.

2021. márc. 18. 12:40
 14/37 anonim ***** válasza:
28%
Menj kormánytisztviselőnek. Az jobban fizet.
2021. márc. 18. 13:08
 15/37 anonim ***** válasza:
77%
Ja, jobban. 140 helyett kapsz 160-at
2021. márc. 18. 13:14
 16/37 anonim ***** válasza:
72%
Ezeknek a közigazgatás szervezőknek meg államtudományi """szakembereknek""" még a minimálbér is több, mint amennyit megérdemelnek. Betanított szalagmunka legalább termel valami hasznot, van látható outputja a tevékenységnek, de ezek a noname diplomával megkapható köziges munkák tényleg csak arra jók, hogy leplezzék a munkanélküliséget meg, hogy a benne dolgozó emberek ne haljanak éhen. Haszna nincs belőle az országnak.
2021. márc. 18. 15:40
 17/37 anonim ***** válasza:
59%

Kedves utolsó!

Gondolom tapasztalatból látod, hogy a "közigazgatási szakemberek" mit dolgoznak...Speciel anyakönyvvezető vagyok hivatalban, gondolom "annak nincs haszna" ha gyermeked születik és születési anyakönyvet kap, igazolványokkal együtt, vagy meghal valakid és a halotti anyakönyvre szükséged van, vagy épp házasodni szeretnél. (stbstb.)

Majd szóljál a szalagmunka mellett lévőknek biztosan kiállítják a szükséges papírjaidat ....

2021. márc. 19. 11:14
 18/37 anonim ***** válasza:
36%
Ez mind csak bürökrácia. Menj inkább a bányába, az az igazi munka, nem az anyakönyvvezetés.
2021. márc. 19. 13:25
 19/37 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem veszekedés helyett gyertek mind a bányába és majd itt kiderül kit miből faragtak. 😁

Intézhetem a próbanapot? 😁

2021. márc. 19. 13:56
 20/37 anonim ***** válasza:
68%

Imádom ezeket a palyakezdo 450es fizu igényeket :D

(van ilyen, de nem ezen a vonalon...)

2021. márc. 21. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!