Kezdő köztisztviselőnek reális a nettó 450 ezres fizetés?
Figyelt kérdés
Az elmúlt években sokat emelkedtek a bérek és az egyetem (NKE) honlapján azt olvastam, hogy az itt végzettek keresnek a legjobban a munkaerő piacon. Mennyire reális ennyit kérném, ha végzek a sulival idén nyáron? Közigazgatási szervezést tanulok. Én speciel ennyit gondolok reálisnak, ennél kevesebbért nem szívesen dolgoznék.#NKE #kevesebbértfelsemkelek
2021. márc. 17. 17:55
11/37 anonim válasza:
Lol, kezdőként az illetményed ki kell egészíteni a garantált bérminimumra, mert a kttv. szerint azt a lécet sem ütné meg. De szerintem a minimálbért sem. Annyira nevetséges ez az egész...
12/37 anonim válasza:
13/37 anonim válasza:
Utolsó:
Ez nem az a bértábla egyébként, de nagyságrendileg megegyezik.
14/37 anonim válasza:
Menj kormánytisztviselőnek. Az jobban fizet.
15/37 anonim válasza:
Ja, jobban. 140 helyett kapsz 160-at
16/37 anonim válasza:
Ezeknek a közigazgatás szervezőknek meg államtudományi """szakembereknek""" még a minimálbér is több, mint amennyit megérdemelnek. Betanított szalagmunka legalább termel valami hasznot, van látható outputja a tevékenységnek, de ezek a noname diplomával megkapható köziges munkák tényleg csak arra jók, hogy leplezzék a munkanélküliséget meg, hogy a benne dolgozó emberek ne haljanak éhen. Haszna nincs belőle az országnak.
17/37 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Gondolom tapasztalatból látod, hogy a "közigazgatási szakemberek" mit dolgoznak...Speciel anyakönyvvezető vagyok hivatalban, gondolom "annak nincs haszna" ha gyermeked születik és születési anyakönyvet kap, igazolványokkal együtt, vagy meghal valakid és a halotti anyakönyvre szükséged van, vagy épp házasodni szeretnél. (stbstb.)
Majd szóljál a szalagmunka mellett lévőknek biztosan kiállítják a szükséges papírjaidat ....
18/37 anonim válasza:
Ez mind csak bürökrácia. Menj inkább a bányába, az az igazi munka, nem az anyakönyvvezetés.
19/37 anonim válasza:
Szerintem veszekedés helyett gyertek mind a bányába és majd itt kiderül kit miből faragtak. 😁
Intézhetem a próbanapot? 😁
20/37 anonim válasza:
Imádom ezeket a palyakezdo 450es fizu igényeket :D
(van ilyen, de nem ezen a vonalon...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!