Kezdő köztisztviselőnek reális a nettó 450 ezres
fizetés?
Figyelt kérdés
Az elmúlt években sokat emelkedtek a bérek és az egyetem (NKE) honlapján azt olvastam, hogy az itt végzettek keresnek a legjobban a munkaerő piacon. Mennyire reális ennyit kérném, ha végzek a sulival idén nyáron? Közigazgatási szervezést tanulok. Én speciel ennyit gondolok reálisnak, ennél kevesebbért nem szívesen dolgoznék.
Hát ha kapsz nettó 250-et akkor verheted a popsid a földhöz tapasztalatlan kezdőként. :)
2021. márc. 17. 19:39
8/37 anonim válasza:
Ennyit bruttoban sem fogsz kapni :))
2021. márc. 17. 19:54
9/37 anonim válasza:
A kezdőbér a bérminimum, csak szólok.
Egy igazgatasszervező.
2021. márc. 17. 20:09
10/37 anonim válasza:
Persze, illetve 22 éves kezdőként kapni fogsz MINIMUM 5, de inkább 10 beosztottat, akik reggelente megfognak hajolni előtted köszönéskor, mivel kapsz egy szaros foglalkozásdoktorit is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.