Kezdő köztisztviselőnek reális a nettó 450 ezres fizetés?
Figyelt kérdés
Az elmúlt években sokat emelkedtek a bérek és az egyetem (NKE) honlapján azt olvastam, hogy az itt végzettek keresnek a legjobban a munkaerő piacon. Mennyire reális ennyit kérném, ha végzek a sulival idén nyáron? Közigazgatási szervezést tanulok. Én speciel ennyit gondolok reálisnak, ennél kevesebbért nem szívesen dolgoznék.#NKE #kevesebbértfelsemkelek
2021. márc. 17. 17:55
1/37 anonim válasza:
Forrás még tudod mutatni? Előre is köszönöm!
2/37 anonim válasza:
Hatalmasat fogsz koppányi bruttóban sem fogsz ennyit kapni, nem hogy nettóban, de amúgy is kezdőként...
3/37 anonim válasza:
Még a fele sem reális, de majd meglátod. Sehol sem ennyi a kezdőfizetés, még az IT-ban sem, nemhogy ilyen kamu szakok után a közigazgatásban.
4/37 anonim válasza:
Eskü ez a kérdés már volt. Teljesen egyértelmű, hogy troll kérdés.
5/37 anonim válasza:
Már megint te? Pár hétig eltűntek az NKE közigazgatás szervező csilliárdos fizetéses kérdések. Nem fogsz ennyit kapni, tanulj értelmeset.
Beb@szn@, hogy azért fizetem a K sok SZJA-t, hogy semmihez sem értő köztisztviselők kapjanak ekkora fizetést....
Te voltál a múltkori NKE közigaztás szervező aki bányász akart lenni? Azóta sem reagáltál vissza semmit.
6/37 anonim válasza:
Megvan!
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Másfél havonta ugrasz egy 50-est?
7/37 anonim válasza:
Hát ha kapsz nettó 250-et akkor verheted a popsid a földhöz tapasztalatlan kezdőként. :)
8/37 anonim válasza:
Ennyit bruttoban sem fogsz kapni :))
9/37 anonim válasza:
A kezdőbér a bérminimum, csak szólok.
Egy igazgatasszervező.
10/37 anonim válasza:
Persze, illetve 22 éves kezdőként kapni fogsz MINIMUM 5, de inkább 10 beosztottat, akik reggelente megfognak hajolni előtted köszönéskor, mivel kapsz egy szaros foglalkozásdoktorit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!