Valamilyen online munka? van infó vizsgám, egyetemista vagyok humán szakon:) kiegészitő pénz miatt kéne 19L
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 17:01
21/24 anonim válasza:
Visio, Publisher, Project megy?
Access riportok készítése?
Excel VBA?
22/24 anonim válasza:
Ha lenne olyan munka, amit másodállásba lehet csinálni a neten, otthonról kávézva egy ECDL tudással, akkor az emberek fele ebből élne.
Amúgy ez a nagy öntudat, hogy nem akarsz a testeddel pénzt keresni, addig tartana, amíg valami vén multi miller nem mondana egy olyan számot, amit leírva se láttál még, egyből csinálnád.
23/24 anonim válasza:
Regisztrálva vagy valamelyik diákszövetkezetnél? Van az egyetemednek valamilyen karrierközpontja? Ezt azért kérdezem, mert szerintem egyetemistaként így a legegyszerűbb munkát találni, hiszen segítenek és legalább nem úgy fognak kezelni mint egy fogyatékost vagy mint egy főállású dolgozót. Persze, ez sem garantál semmit, mert most különösen nehéz munkát találni, pláne diákként. Viszont szerintem egy próbát megér. Én anglisztika szakosként így találtam diákmunkát (adminisztratív-kommunikációs), otthonról dolgozom és igazából szerintem egy teljesen jó, kellemes munka is.
24/24 anonim válasza:
Ha gondolod írj. Szívesen segítek ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!