Valamilyen online munka? van infó vizsgám, egyetemista vagyok humán szakon:) kiegészitő pénz miatt kéne 19L
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 17:01
11/24 anonim válasza:
Nem mellesleg 19 éves, felnőtt egyetemistaként ennyi rálátásod nincs a munka világára???
12/24 A kérdező kommentje:
jaj Istenem, dolgozom már irodán, közben egyetemre járok csupán egy kis zsebpénzre vágytam ezek mellett ti végtelenül buták:D a segitséget pedig köszönöm:)
2021. márc. 8. 19:56
13/24 A kérdező kommentje:
amúgy fogalmad sincs milyen programokat ismerek heló
2021. márc. 8. 19:57
15/24 anonim válasza:
Na, halljuk, milyen programokat ismersz??? Hátha van közte olyan, amivel kezdeni is lehet valamit...
Zsebpénzért meg adj plazmát!
16/24 A kérdező kommentje:
:) nem vagyok buta egyáltalán, nagyon fejlődőképes vagyok s magatokba kellene nézni, hogy egy egyszerű kérdésre ennyi kioktatással és rosszindulattal valaszoltok, lehet probléma van odabent valahol.. a szakomat illetően pedig nem mindenki lesz milliomos, aki jogot végzett és nem mindenki lesz munkanélküli, aki bölcsészet karon diplomázott , latjatok nekem diplomám sincs és mégis irodán dolgozgatok részmunkaidőben.. szóval drága informatikus kiégett kis barátaim igyatok egy olcsó sört s aludjatok jól!
2021. márc. 8. 20:26
17/24 anonim válasza:
Milyen irodán dolgozol és mit, ha nem tudod megnevezni az Office programokat? Nem feltételezem, hogy takarítasz, mert ahhoz érteni kell.
18/24 A kérdező kommentje:
hogyne tudnám megnevezni, Jézusom:) szerinted melyik egyetemista tud érvényesülni office programok nélkül ebben a helyzetben?
2021. márc. 9. 09:01
19/24 anonim válasza:
Szevasz. Harmadéves villamosmérnök hallgató vagyok, és azt tapasztaltam, hogy a végzett, több éves tapasztalattal rendelkező mérnököket is csak a korona miatt engedik HO-ban dolgozni, nemhogy a gyakornokokat... persze van pár évfolyamtársam, aki gyakornokként otthon dolgozhat, de ők meg nagyon tudnak programozni (velem ellentétben).
Humán szakkal meg őszintén nem tudom, hogy mit akarsz kezdeni, de lelked rajta. Munkát, főleg HO-ban, így biztos nem találsz. Meki, Burger King és társai jutnak így eszembe, ahova esetleg felvennének. De a lezárások miatt most biztos nincs akkora szükség munkaerőre.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!