KPMG interjú után emnnyivel jeleznek vissza?
Figyelt kérdés
Gyakornoki pozíció,már töltöttem ki tesztet,volt telefonos interjú,azután egy hónappal hívtak meg egy rendes interjúra.
Az is egész jól ment. Ennek már 2,5 hete. Borzasztóan lassú a kiválasztási folyamatuk.
Miért van ez? Másnál is így volt,aki a KMPG-hez jelentkezett?
Már nem egy állást kellett visszamondanom,mert itt még mindig tart a folyamat (nyilván a KPMG van előnyben mindennel szemben).
Akit vettek fel már ide,nektek interjú után mennyivel adtak ajánlatot?
2021. márc. 5. 11:47
1/3 anonim válasza:
Majd meg fogod bánni hogy visszamondtál állásokat.
Tudom, Big4. En is ezt tennem, de keszulj fel hogy ki fogod dolgozni a beled is.
2/3 anonim válasza:
értjük, hogy KPMG meg big4... de a nagyvilág azt is tudja hogy mennyire egy unásig butított robotmunkát végez egy gyakornok ezeknél az SSCknél. felejtős, hogy a munkakörödnek van presztízse, maximum már csak a cégnek. szellemi gyártósor, hibáztál amikor visszamondtad a biztosat.
3/3 anonim válasza:
Jelenleg én a PwC-vel vagyok így. Másfél hete volt egy telefonos interjú, azóta semmi. Ezzel nincs is semmi gond, ha nem, csak még az oldalukon a státusz még mindig "interviewing"... Mástól is hallottam, hogy most nagyon durván lassú az egész kiválasztás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!