Akik úgy interjúztak egy céghez, hogy közben még voltmunkájuk másik cégnél, hogyan oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Szóltatok a főnöknek, hogy interjúztok máshova? Esetleg kivettetek erre egy szabadnapot? Érdemes azért felvilágosítani a főnököt, hogy miért is maradsz ki a munkából egy félórára?2021. febr. 26. 00:47
1/9 anonim válasza:
Persze, szólj a főnöködnek! ... 🤦♀️
Szabi, vagy elmész munkából hamarabb mert “orvoshoz” van időpontod vagy egyszerűen munkaidőn kívülre szervezd az intarjút
2/9 anonim válasza:
En azt mondtam hogy dokihoz kell mennem es majd holnap bepotolom.
3/9 molnarmarcell21 válasza:
Úgy szervezem az interjút, hogy szabadnapra essen vagy munka után.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk aprilisban lejar itt a szerzodesem, ezert ertheto. Csak fura lenne, ha kivennek egy meeting roomot, ahol a sajat ugyeimet intezem. Altalaban 6-ig dolgozom, nehez lenne korabban lelepni.
2021. febr. 26. 08:33
6/9 anonim válasza:
Szabadság.
Miért, ha szabit veszel ki, mindig bejelented, hogy mit fogsz csinálni szabin?
8/9 anonim válasza:
Korabbi munkahelyeimen 7-10 kozott volt rugalmas kezdes. Az interjut vagy reggel fel8-fel9 kozott kezdessel vagy delutan fel4-6 kozott kezdessel csinaltam. Ertelem szeruen ha fel4-kor interjuztam 7-15-ig dolgoztam, ha pedig reggel 8-kor akkor fel10-18-ig. De volt hogy telefonos beszelgetes eseten kimentem az autoba az utcara beszelgetni. Senkit sem erdekelt hogy hova tuntem 15-25 percre, kb. mint ha kiugrottam volna boltba, bankba, postara, ilyesmi.
9/9 anonim válasza:
Volt, ahova munka után mentem. Volt, mikor kivettem fél nap szabit. Olyan is volt, ahol hetekkel előre be kellett jelenteni a szabit, így az esélytelen volt, úgyh kiírattam magam pár nap táppénzre (egy nap a hét közepén gyanús lett volna, így azon a héten már nem mentem). De így, hogy mondod, olyan is volt, hogy lefoglaltam pár órára egy kis tárgyalót és a telefonos interjút onnan csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!