Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki aki jönne velem gyári...

Valaki aki jönne velem gyári melónál munkásszállóra, mintha egy pár lennénk? Párokat ugye egy szobába tesznek és nem kellene másik 3-4-5 emberrel esetleg osztozni a szobán. Elmennék dolgozni, de ez a közösködés visszatart .

Figyelt kérdés
40 feletti mert az hihetőbb! :) Nő-férfi mindegy, hiszen nem tudhatják, hogy nem-e a saját nememhez vonzódom, és az, hogy mit gondolnak,nem érdekel!
2021. jan. 30. 11:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Ne etess már, melyik az a gyári munkásszálló ahol 2 szobás "lakosztályt" kaptok a 3-4-5 fős helyett, csak azért mert van "párod"? :D
2021. jan. 30. 11:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ezek nem kétágyas lakosztályok. 4fő, 18nmen.
2021. jan. 30. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kilehet venni egyedülállóként is 2 fős szobát, persze dupla áron.
2021. jan. 30. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3: tényleg így van?:O
2021. jan. 30. 12:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

4#

Mi ezen a meglepő?

A munkásszálló egy magáncég, minden csak megegyezés kérdése.Neki mindegy,hogy a szobát egy ember vagy 2 ember használja, hogyha kivan fizetve.

2021. jan. 30. 12:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Mielőtt ilyen okosságokat mondtok,elárulom,hogy megkérdeztem,lehet e róla szó fizetve,egyedül lenni?! Válaszuk: NEM ! Párokat biztos nem fognak betenni 6ágyas szobába. Mondták,vigyek valakit, úgy megoldható!
2021. jan. 30. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
20%
Lehet róla szó. 14/L
2021. jan. 30. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:

#6: ez így elég gáz viszont. :(

Én tartanék attól, hogy a másik idegen elkezdi nézegetni a dolgaimat. (Ezzel nem azt mondom, hogy te lopnál!)

Ha nincs zárható szekrény, akkor én félteném a dolgaimat. :D Ezért kellene az,hogy inkább fizetnék dupla áron, de nyugodtan tudjam otthagyni a laptopot, a telefont, stb-t...

2021. jan. 30. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem hallottam még ilyet hogy dupla pénzért engedik a magányt.

Ha van valaki akkor már rettegni lehet hogy lop vagy piszkál dolgaimhoz

2021. jan. 30. 13:22
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem engednek egyedül sajnos. Ha fizetnék érte akkor sem. Gondolom van lezárható szekrény, mert ugye van ahol 6 személy is van. Egyébként meg ha nem, úgyis nagy bőrönd kell az odaköltözéshez, lezárnám abba ami olyan.

De nem szabad ám mindenkiről rosszat feltételezni. Ha kiderülne,hogy valaki lop, szerintem kivágják onnan mint macskát carni! :)

2021. jan. 30. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!