Valaki aki jönne velem gyári melónál munkásszállóra, mintha egy pár lennénk? Párokat ugye egy szobába tesznek és nem kellene másik 3-4-5 emberrel esetleg osztozni a szobán. Elmennék dolgozni, de ez a közösködés visszatart .
4#
Mi ezen a meglepő?
A munkásszálló egy magáncég, minden csak megegyezés kérdése.Neki mindegy,hogy a szobát egy ember vagy 2 ember használja, hogyha kivan fizetve.
#6: ez így elég gáz viszont. :(
Én tartanék attól, hogy a másik idegen elkezdi nézegetni a dolgaimat. (Ezzel nem azt mondom, hogy te lopnál!)
Ha nincs zárható szekrény, akkor én félteném a dolgaimat. :D Ezért kellene az,hogy inkább fizetnék dupla áron, de nyugodtan tudjam otthagyni a laptopot, a telefont, stb-t...
Nem hallottam még ilyet hogy dupla pénzért engedik a magányt.
Ha van valaki akkor már rettegni lehet hogy lop vagy piszkál dolgaimhoz
Nem engednek egyedül sajnos. Ha fizetnék érte akkor sem. Gondolom van lezárható szekrény, mert ugye van ahol 6 személy is van. Egyébként meg ha nem, úgyis nagy bőrönd kell az odaköltözéshez, lezárnám abba ami olyan.
De nem szabad ám mindenkiről rosszat feltételezni. Ha kiderülne,hogy valaki lop, szerintem kivágják onnan mint macskát carni! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!