Hogyan vegyem rá, hogy a cégemnél dolgozzon? (Van állása, nem akar felmondani.)
Személyi asszisztenst keresek (nem dugni), hanem aki tip-top pörgősen, magabiztosan elintéz mindent.
Számos álláshirdetést feladtam, bőven volt is jelentkező, de mind életképtelen volt.
Persze magasan van a mérce, kb. olyat képzelek el, mint Az ördög Pradát visel c. filmben Andrea :)
Találkoztam is egy megfelelő személlyel, aki lenyűgözően intézi a dolgokat a jelenlegi munkahelyén... csak hát:
-Felmondani nem akar (nem mondta miért nem).
-Közalkalmazott (tudom mennyit keres), a dupláját ajánlottam, de így sem érdekli.
Valahogy el kellene hívnom próbanapra, hogy legalább lássa miről van szó - van valami tippetek? :)
Vagy kérdezzem úgy, mennyi pénzt (napi bért) ajánljak fel, hogy próbanapra eljöjjön?
Más tipp?
"Keress mást, aki 120%-osan akar majd teljesíteni." - Hogy ez nem jutott eszembe :) Összesen 12 próbanaposom volt (kb. 180 jelentkezőből), életképtelenek! (Ráadásul amíg azzal a 12-vel foglalkoztam, úgy 900 ezer tiszta nyereségtől estem el...)
"rádférne, hogy visszaszállj a földre" - Még stabilan emelkedünk, majd úgy 20 év múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!