Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehetett a problema amiert...

Mi lehetett a problema amiert nem vettek fel? Sokat kertem?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem Komaromba az SK Battery nevu koreai ceghez beszerzonek. 27 eves no vagyok, diplomaval, 4 eve dolgozom a szakmaban, felsofoku nyelvvizsgam van angolbol es az interju is nagyon jol ment. A koreai vezetokkel siman elbeszelgettem angolul, zokkenomentesen ment az interju. Bernek brutto 450-et mondtam, szemrebbenes nelkul igent mondtak ra. Ez volt mult het szerdan.

Ma hivnak, hogy megsem engem vesznek fel. Minden stimmelt amit elvartak, de megsem kellek, nem indokoltak meg hogy miert... ugyanakkor erdekes modon mas, diplomas poziciohoz kotott munkakorokben meg siman vannak egy OKJ-s papirral fiatal lanykak. Kicsit erdekes. Ennyi a protekcio meg a kinezet szamit?

2021. febr. 15. 16:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
27 évesen épphogy nem junior? Lol, Az már 9 év munkatapasztalat
2021. febr. 15. 17:05
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek 4 év tapasztalata van.
2021. febr. 15. 17:07
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

kérdést elolvasni luxus, ugye? :)

2021. febr. 15. 17:55
 14/32 anonim ***** válasza:
20%
Valószínűleg volt valaki aki hasonló tudással rendelkezett és alád becsülte a fizut, így egyértelmű, hogy inkább neki adták a munkát, ha egy 100as kevesebbet mondott, már jobban is járt a cég, ennyi. Ez egy ilyen verseny. Sok területen inkább kevesebbet mondanak, csakhogy bekerülhessen és még több tapasztalatot szerezhessen, majd később odébb áll jobb bérért, ennyi.
2021. febr. 15. 18:02
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

Ez a multiknál nem mindig van így - én pl. 2 minden szempontból azonos jelentkező közül azt venném fel aki többet kér (ha belefér a bérsávba). Egyszerű az oka: a fluktuáció. Ha valaki felveszel xar bérért akkor az ahogy szerzett egy kis tapasztalatot azonnal dobbantani fog ha talál jobbat. Aki meg van fizetve az nem - vagy nehezebben talál jobbat.

Azt kéne megérteni, hogy egy multinál nekem tök mindegy, hogy az emberem 400 vagy 450e-t visz haza havonta, mert nem én fizetem és én sem kapok több prémiumot év végén ha olcsóbban működött az osztály...

2021. febr. 15. 18:34
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
A bruttó 450 szerintem még kevés is..
2021. febr. 15. 19:33
 17/32 anonim ***** válasza:
6%

A magadfajta csunya tanult nok miatt tart ott a vilag ahol...

Amugy nem lehet hogy talaltak egy kissebb vegzettsegu ferfit aki nem szebb hanem okosabb volt mint te?

2021. febr. 15. 19:35
 18/32 anonim ***** válasza:
87%
Kétlem, hogy a pénz az oka én 30%kal többet kérek, mint a szokásos a pozícióban, és kaptam ajánlatot tőlük
2021. febr. 15. 19:51
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
És aki nem nyer felvételt munkáknál az miből fog megélni? Nem véletlenül van ennyi öngyilkos sajnos. Megy a versenyzés és így nem lehet munkát kapni de mivel az étel pénzbe kerül ezért dönthet az ember vagy elmegy közmunkásnak havi 50-ért vagy öngyilkos lesz. Idáig jutott ez az ország. Szóval bravó Magyarország csak így tovább!
2021. febr. 15. 19:54
 20/32 anonim ***** válasza:
87%
brutto 450et nehogy már soknak tarts, nem ez az oka.
2021. febr. 15. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!