Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehetett a problema amiert...

Mi lehetett a problema amiert nem vettek fel? Sokat kertem?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem Komaromba az SK Battery nevu koreai ceghez beszerzonek. 27 eves no vagyok, diplomaval, 4 eve dolgozom a szakmaban, felsofoku nyelvvizsgam van angolbol es az interju is nagyon jol ment. A koreai vezetokkel siman elbeszelgettem angolul, zokkenomentesen ment az interju. Bernek brutto 450-et mondtam, szemrebbenes nelkul igent mondtak ra. Ez volt mult het szerdan.

Ma hivnak, hogy megsem engem vesznek fel. Minden stimmelt amit elvartak, de megsem kellek, nem indokoltak meg hogy miert... ugyanakkor erdekes modon mas, diplomas poziciohoz kotott munkakorokben meg siman vannak egy OKJ-s papirral fiatal lanykak. Kicsit erdekes. Ennyi a protekcio meg a kinezet szamit?

2021. febr. 15. 16:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan azt mondták, hogy igen, felveszünk, jövő héten gyere be, írjuk alá a szerződést? Vagy jól sikerült az interjú, a pénzre azt mondták, hogy belefér, majd hívtak, hogy nem téged választanak?
2021. febr. 15. 16:50
 2/32 A kérdező kommentje:

Igy van. Jol sikerult az interju, a penzre mondtak hogy korrekt es elfogadjak, majd hivtak hogy nem kellek.

2021. febr. 15. 16:51
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Találtak jobbat és vagy olcsóbbat. Azért ez nem rocket science.
2021. febr. 15. 16:51
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolsz egyből protekcióra vagy kinézetre?
2021. febr. 15. 16:52
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Utána meghallgatak mást, akinek jobban sikerült az interjúja. De lehet, hogy kevesebbet mondott pénzben.

Kizárt, hogy protekció kérdése lenne, akkor be se hívtak volna, mert minek.

2021. febr. 15. 16:54
 6/32 A kérdező kommentje:

Mire kene gondolnom? :) 300 netto alatt aligha vallalta el valaki. Mivel a munkasok is 250 nettot kapnak...

2021. febr. 15. 16:55
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg arra, hogy nem te vagy a világ legjobb beszerzője. Ha mégis, akkor igazad van, és biztos jött valaki protekcióval vagy kerekebb seggel.
2021. febr. 15. 16:58
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora cégeknél már tök mindegy, hogy a bérsávon belül ki mennyit kér. Találtak alkalmasabb embert oszt kész.
2021. febr. 15. 16:59
 9/32 anonim ***** válasza:
92%

Multiknál bérsáv van és legtöbbször ha a bérsáv mondjuk 450-550 akkor pont lexarják, hogy te 450-et vagy 550-et kérsz, benne van a sávban, darab darab. Nem a saját zsebéből fizeti a leendő főnök.

Inkább találtak valakit aki jobb. Legyünk őszinték: 27 éves nő 4 év tapasztalattal nem főnyeremény. Tapasztalatnak épphogy nem junior, viszont 27 évesen hamarosan elmegy szülni...

2021. febr. 15. 17:02
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem is ilyen, ha nem ő nyer, akkor biztos bunda volt. Azért az ilyen hozzáállás elég idegesítő öt éves kor felett.
2021. febr. 15. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!