Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon lehetett ez a probléma,é...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehetett ez a probléma,és abba kéne hagynom?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm akivel tinderen ismerkedtünk meg..

9 Hónapot voltunk együtt és sajnos közben 3 x szakítottunk.

Elkezdtem újra társkeresőzni amíg vele voltam de nem mert mást akartam csak nézelődtem..

Úgy érzem hogy eluralkodtak rajtam ezek az alkalmazások..

3 Társkeresőt használok egyszerre és próbálok valakivel mindig beszélni stb,stb

Veletek volt már ilyen?

Mit csináltatok,hogy tudtátok abba hagyni?

2021. jan. 3. 18:59
 1/2 terminator9000 ***** válasza:
100%

Ha együtt vagy valakivel ne tarskeresőz🤷‍♂️

Ha szingli vagy szerinten nempara

2021. jan. 3. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A nagy választék az igényeidet is tönkre fogja tenni és így nem fogsz magadnak semmilyen megfelelő társat találni, és az lesz ami ezzel a lánnyal volt.

Tehát a megoldás időrendi sorrendben:

1. Értsd meg és lásd be a problémát. (Ezzel részben már meg is vagy.)

2. Fogadd el, hogy ma ez a helyzet.

3. Találd ki, mi okozza ezt és szüntesd meg. Miért akarsz társkeresőzni? Mi a célod vele? Nem elég jó akivel vagy? Ilyesmikre gondolok.

2021. jan. 4. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!