Probléma-e, csak most (20.dik hét)vettem észre, hogy terhes vagyok?
Alapból a súlyom 46-47 kg, jelenleg 48 kg vagyok, Minden hónapban rendszeresen megjött, hasam se látszódott, de most 2-3-4-5 nap alatt hirtelen rengeteget nőtt és mozgott is sokat. Csináltam tesztet ami pozitív lett. A 20. Hetet csak tippeltem, még nem voltam orvosnál, viszont augusztus 20 óta nem volt együttlét,mindig használtam fogamzásgátlót (de hogy szakítottam párommal szeptember elején azóta nem szedem). Nagyon megilyesztett elsőre a helyzet, még soha nem voltam terhes.
20/L
Az elsőnek köszönöm. A 2-3-nak szól:
Nem hízás miatt gyanakodtam hanem, mert hirtelen a méhemnél izegni-mozogni kezdett valami, és pár nap alatt sokat nőtt a méhem.( Szív alakú, és rendesen körbe tudom tapogatnia körvonalát) Daganat és a háj nem rendelkezik önálló mozgással. :D nem kell nekem esni ha nem tudtok a kérdésre válaszolni
"de most 2-3-4-5 nap alatt hirtelen rengeteget nőtt és mozgott is sokat"
Igen, ezt hívják "kaja babának", helló ünnepek után vagyunk. Nem vagy terhes, a tesztnél meg van határozva, hogy hány percig olvasható le, utána mutathat fals pozitívat. Csinálj egy másik tesztet, ha nem hiszed. Egyél kicsit kevesebbet, mozogj kicsit többet, szüld meg a wc-n a kaja babádat és minden a régi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!