Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Probléma-e, csak most (20.dik...

Probléma-e, csak most (20.dik hét)vettem észre, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Alapból a súlyom 46-47 kg, jelenleg 48 kg vagyok, Minden hónapban rendszeresen megjött, hasam se látszódott, de most 2-3-4-5 nap alatt hirtelen rengeteget nőtt és mozgott is sokat. Csináltam tesztet ami pozitív lett. A 20. Hetet csak tippeltem, még nem voltam orvosnál, viszont augusztus 20 óta nem volt együttlét,mindig használtam fogamzásgátlót (de hogy szakítottam párommal szeptember elején azóta nem szedem). Nagyon megilyesztett elsőre a helyzet, még soha nem voltam terhes.

20/L

2021. jan. 2. 12:47
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
32%
Én eddig akinél olyat olvastam, hogy f. gátló szedése közben, vagy f. gátló szedése után még volt "rendszeres" vérzésük, csak azok esnek teherbe "menstruáció" mellett. Aki óvszerrel védekezik, nem hormontartalmú készítménnyel az valahogy nem menstruál terhesen. Minden esetre egy anoním oldalra azt ír az ember amit akar, szerintem aki menstruál az nem terhes, ha mégis, akkor valamit nagyon benézett, vagy csak kamuzik.
2021. jan. 2. 22:25
 32/48 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült orvoshoz jutnod, kiderült valami?
2021. jan. 4. 18:34
 33/48 anonim ***** válasza:
53%
Mi a helyzet?
2021. jan. 5. 20:45
 34/48 A kérdező kommentje:

[link]

Sziasztok. Voltam nőgyógyászaton, ultrahangon, az uh letért ma kellett vissza mennem. A nőgyógyász szóban hozzá tette hogy mivel nem hiztam egy dekát sem elég nagy probléma, pedig a kicsi rendben van, ha továbbra sem fogok hízni az legjobban szülés közelében lesz nagyon megterhelő hisz hirtelen -12/14 kg... A 47 kg-bol. Szigorú ágynyugalom. Azt mondta hogy hátra hajló a méhem, a hasam is csak hányat fekve látszik. A kicsi neme még rejtély. Mert ultrahangon megállás nélkül takargatta magát. 😅

2021. jan. 8. 21:11
 35/48 anonim ***** válasza:
77%
Gratulálok, boldog baba várást 😊
2021. jan. 8. 21:15
 36/48 A kérdező kommentje:

U. I.:

azt mondta hogy mivel szív alakú méhem van a kicsi " helyet csinált magának" és vagy a felező vonalat tolta arrébb... Vagy... Mivel alig volt hely... A vérzések során majdnem elvetéltem, és le-le vált részben a méhfalrol. Az meg hogy első terhességem... És ilyen állapotban, ilyen háttérrel... Csoda hogy egészséges, korának megfelelően fejlett babám van.

2021. jan. 8. 21:18
 37/48 A kérdező kommentje:
35-ös köszönöm szépen! 😊
2021. jan. 8. 21:20
 38/48 anonim ***** válasza:
38%
Gratulálok én is, vigyázz magadra akkor a tanácsok szerint. Tudom, hogy szándékosan hízni sem könnyű, de akkor most jöhet minden étkezés után egy extra adag desszert. Kitartás!
2021. jan. 9. 15:39
 39/48 anonim ***** válasza:
Hány hetesnek tippelt az orvos?
2021. jan. 16. 21:32
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyen minden kaja után édességet, hátha összeb****a a cukrát xDD Egyél többet, normális kajából - fehérje, fehérje (!!!), telítetlen zsírsavak, lassan felszívódó szénhidrátok.
2021. jan. 17. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!