Probléma-e, csak most (20.dik hét)vettem észre, hogy terhes vagyok?
Alapból a súlyom 46-47 kg, jelenleg 48 kg vagyok, Minden hónapban rendszeresen megjött, hasam se látszódott, de most 2-3-4-5 nap alatt hirtelen rengeteget nőtt és mozgott is sokat. Csináltam tesztet ami pozitív lett. A 20. Hetet csak tippeltem, még nem voltam orvosnál, viszont augusztus 20 óta nem volt együttlét,mindig használtam fogamzásgátlót (de hogy szakítottam párommal szeptember elején azóta nem szedem). Nagyon megilyesztett elsőre a helyzet, még soha nem voltam terhes.
20/L
Sziasztok. Voltam nőgyógyászaton, ultrahangon, az uh letért ma kellett vissza mennem. A nőgyógyász szóban hozzá tette hogy mivel nem hiztam egy dekát sem elég nagy probléma, pedig a kicsi rendben van, ha továbbra sem fogok hízni az legjobban szülés közelében lesz nagyon megterhelő hisz hirtelen -12/14 kg... A 47 kg-bol. Szigorú ágynyugalom. Azt mondta hogy hátra hajló a méhem, a hasam is csak hányat fekve látszik. A kicsi neme még rejtély. Mert ultrahangon megállás nélkül takargatta magát. 😅
U. I.:
azt mondta hogy mivel szív alakú méhem van a kicsi " helyet csinált magának" és vagy a felező vonalat tolta arrébb... Vagy... Mivel alig volt hely... A vérzések során majdnem elvetéltem, és le-le vált részben a méhfalrol. Az meg hogy első terhességem... És ilyen állapotban, ilyen háttérrel... Csoda hogy egészséges, korának megfelelően fejlett babám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!