Probléma-e, csak most (20.dik hét)vettem észre, hogy
terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Alapból a súlyom 46-47 kg, jelenleg 48 kg vagyok, Minden hónapban rendszeresen megjött, hasam se látszódott, de most 2-3-4-5 nap alatt hirtelen rengeteget nőtt és mozgott is sokat. Csináltam tesztet ami pozitív lett. A 20. Hetet csak tippeltem, még nem voltam orvosnál, viszont augusztus 20 óta nem volt együttlét,mindig használtam fogamzásgátlót (de hogy szakítottam párommal szeptember elején azóta nem szedem). Nagyon megilyesztett elsőre a helyzet, még soha nem voltam terhes.
Sziasztok. Jelenleg 29. Hetes vagyok a picivel. Nagyon fáradékony vagyok, a pici rengeteget mozog. :) múlt héten csütörtökön voltam ultrahangon... A méhlepényem 2 és szinten érett. A nőgyógyász azt mondta, hogy valószínűleg vérszegény vagyok és a pici hamarabb születik mint amire kiírtak. Két hét múlva kontroll. Ágynyugalom sok vitamint.
2021. márc. 8. 16:20
43/48 anonim válasza:
És tudod már, hogy kisfiú vagy kislány?
Esetleg a nevét?
Boldog babavárást 😊
2021. márc. 8. 17:52
44/48 A kérdező kommentje:
Nem sajnos szégyenlős, de ha lány akkor Lili vagy Cintia, ha fiú akkor Lajos vagy Tamás. :)
Köszönöm. 😊
2021. márc. 9. 13:54
45/48 anonim válasza:
Szia, mi tortent veletek? :)
2022. márc. 28. 07:47
46/48 A kérdező kommentje:
Szia.A pici Lili lett 3620 grammal és 52 cm-vel született, május 26 odikán reggel császárral. Azóta kúszik- mászik ül, kapaszkodva jár és feláll. Nagyon eleven, mosolygós beszédes kislány. 🥰
2022. márc. 28. 13:16
47/48 anonim válasza:
Gratulalok :)
En vagyok aki kerdezte miujsag veletek (utolso kommentelo) Gratulálok!!! Apukával mi a helyzet? Irtad, hogy szakitottál vele, de akkor még nem tudtad higy babás vagy.
2023. aug. 2. 14:04
48/48 A kérdező kommentje:
Szia. Hát utánna újra össze jöttünk, mikor kiderült baba lesz. Fel is vette a nevére. Aztán...tavaly oktoberben végleg szét mentünk, rajta kaptam hogy megverte a gyereket. Azt mondta azért mert sírt... le szidtam,csóri picur szomjas volt, de a drága apucinak a számitógép fontosabb volt, és inkább kezet emelt a gyerekre... azonnal össze pakoltam el jöttünk, anyukámmal élek. A kislány 102 cm, 13 kg, szavalat, mondatokat használ, de ha beszél hozzá egy férfi sírva fakad(legyen az orvos, szomszéd, apám vagy bárki). Apuka fizet gyerek tartást, 1 év alatt 1 x nézte meg hogy van a lánya, de ennyi. Lili szeret focizni, játszótérre menni, kirándulni, a kutyusnak labdát dobni. Én meg meg vagyok, a heg alig látszik, rendben vagyok/ vagyunk. Leszünk... mert nem tudom mit tehetnék,hogy ne féljen a férfiaktól. 😔 védőnő is csak azt mondja hogy 2 éves gyerekkel a pszihologus se tud mit kezdeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!