Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő köztisztviselőnek...

Kezdő köztisztviselőnek reális a nettó 400 ezres fizetés?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években sokat emelkedtek a bérek és az egyetem (NKE) honlapján azt olvastam, hogy az itt végzettek keresnek a legjobban a munkaerő piacon. Mennyire reális ennyit kérném, ha végzek a sulival idén nyáron? Közigazgatási szervezést tanulok. Én speciel ennyit gondolok reálisnak, ennél kevesebbért nem szívesen dolgoznék.

2021. febr. 3. 21:03
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Itt végeztem ezen a szakon és biztosra állíthatom, hogy semmihez sem értek. Megélni nem lehet belőle, ha csak nem tartanak el a párod/szüleid, akkor éhezni fogsz. Ezzel a szakkal nem tudsz a saját lábadra állni, nyomorogni fogsz. A legnagyobb gondod az lesz, hogy hó végére ne halj éhen. Lemondhatsz minden szórakozásról, lemondhatsz a jó kajákról, lemondhatsz a minőségi cuccokról. Ha nem akarsz ilyen életet, akkor válts!!!!

Most tervezem, hogy szakmát tanulok estin.

2021. febr. 4. 16:54
 22/48 A kérdező kommentje:

Látom sokan trollnak tartanak itt mert van ambícióm és nem akarok éhenhalni. Tessék itt egy friss cikk az indextol, hogy milyen jól lehet keresni az Államtudomanyi területen dolgozóknak. Ajánlanám a sok okoskodónak.

[link]

2021. febr. 4. 18:00
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

22: segítek!

Bruttó (tehát nem nettó)

Amúgy kamu a lista. A saját szakmámban elég sok pályakezdőd veszek fel, és nem, nem keresnek ennyit, mint ami itt fel van tüntetve. Maximum a legkiemelkedőbb 10%. A többiek bizony ennél alacsonyabb bérrel kezdenek.

2021. febr. 4. 18:04
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és '17-18-ban végzettek, de a kutatás 2020-as. Tehát ezek már nagyon nem pályakezdők.
2021. febr. 4. 18:05
 25/48 anonim ***** válasza:
82%
800 reálisabb, hülye vagy 400ért elvállalni
2021. febr. 4. 18:30
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ez az index cikk, borzasztó mennyire lesüllyedt a színvonal.... az MBA-nál zártam be az ablakot. MBA-t 90%-ban olyanok végeznek el, akik már több éve dolgoznák, sokszor vezetői pozícióban... Nem az egyetemről kiesett 23 éves józsika fogja hazavinni a havi átlag 6 kilót.
2021. febr. 4. 18:33
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Te igaziból azt hiszed, hogy közigazgatási szervezőként bruttó 600ezer forint kezdő fizetést fogsz kapni ? Egy mérnök, orvos nem keres annyit kezdőként. Ráadásul közszférában? Láttad te a Kit-et? Ez osztályvezetői bér! Elhiszem, hogy kevesebbért nem szívesen dolgozol, más se. De ez abszurd! Vagy tudod mit! Nyomd be interjún! Garantálom az interjúztató álla le fog esni a bruttó 600ezer hallatán!
2021. febr. 4. 18:51
 28/48 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, 460 az átlag, 800at keresnek a katonák. Ebből könnyen kilogikázható, hogy lesznek, akik meg 100 bruttót. Na az leszel te.
2021. febr. 4. 18:55
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
100 helyett 160
2021. febr. 4. 18:55
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz 460-at keresni államtudományival bruttóban sem.. Nézd meg a Kit bérsávját, annyit kapnál bruttóban. Még egy minisztériumban is szar a fizetés, hacsak nem vagy legalább osztályvezető.
2021. febr. 4. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!