Köztisztviselői fizetés?
Sziasztok!
Találtam egy álláshirdetést, és a köztisztviselői dolgok nekem mindig is nehezen megfejthetőek voltak. A fizetés érdekelne, hogy mennyi jöhet így ki.
Jelenleg közalkalmazott vagyok, 2017 óta. 2014 nyarától 2017-ig kulturális közfoglalkoztatott voltam.
Van bér- és TB ügyintéző OKJ-s végzettségem, de diplomám is van, társadalomtudományi területen. Mindkettő meg van jelölve a hirdetésben. Egyetemi végzettségem hamarosan lesz, jelenleg csak főiskolai végzettségem van. Eszperantó nyelvvizsga bizonyítványom van, gondolom, nyelvpótlék erre nem jár.
Köszönöm a segítségeteket.
Mindegy, hogy fősulid van, vagy egyetemed, diplomás kategóriába esel, nyelvpótlékot meg már eltörölték.
A szervet jó lenne tudni, mert kormányhivatal,vagy minisztérium nagyon nem mindegy...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ez van megadva:
Budapest - kormánytisztviselő
A Budapest Főváros Kormányhivatal nyugdíj-megállapítással foglalkozó nemzeti és nemzetközi területe.
Gondolom, ez a nyugdíjfolyósító.
Nem jött be a tipp, ez ezek közül valamelyik (helyileg a volt nyugdíjbiztosító a Fiumei úton)
Egyébként pedig a VIII. kerületi kormányhivatalhoz tartoznál a szervezeti felépítésben, tehát járási/kerületi hivatali szint.
Nem tudom, mennyit kapnál, de biztos jobb mint a közalkalmazott, majd írd meg miket adnak ha felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!