Köztisztviselői fizetés emelés várható mostanában?
Nyaron azt hallottam, hogy lesz, most meg, hogy majd sztrájk lesz lehet megint
Valami plusz info esetleg?
* amúgy nem értem miért az illetmény alapot akarják növelni szorzókat kéne
"várható mostanában?"
Igen, mostanában -és mindig.
Várni, azt lehet.
Nem lehetetlen, hogy most, választások előtt adnak valamennyit, amit szerintük illik rájuk szavazással megháláni.
Nekem az a baj hogy okj 54 ugyan felső fokú de nem minősül főiskolai végzettségnek szal 107 nettó bérminimum (persze minden tervbe van véve csak majd idő kell hozzá)
2# én nem amiatt fogok rájuk szavazni
"Én nem amiatt fogok rájuk szavazni"
Ez egészen biztos. Ugyanis fizetésemelést nem fogsz kapni.
5# hol olvastad?
Most egy ilyet találtam, ezért is érdekelne a te forrásod, mert mostanában "a hiszti eléri a célját" lásd tesco stb nem hinném, hogy csak úgy "jajjj jó akkor majd 2019" ben lesz ok...-al elfogadnák.
A közszférában is eléggé eltérő fizetések vannak már szervenként. Önkormányzatok például eltéríthetik az illetményalapot, NAV-nak saját szorzói vannak, stb.
Egyébként nyugodj meg, nekem 2 diplomával is 107 ezer nettó az illetményalapom. :D
Én csak azt tartom hülyeségnek, hogy az én bruttóm kevesebb mint a jelenlegi bérminimum.
Ezen kéne változtatni, mert kb "értelmetlen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!