Mivel jár ha törölnek az álláskeresők nyilvántartásából?
Semmi nem történik, nem leszel nyilvántartott álláskereső.
Engem anno azért töröltek meg késve vittem be a munakszerződésem (mivel késve adták csak oda). De akkor már volt munkám szóval nem érdekelt.
Elfelejtettem bemenni, 1 hét múlva jött a törlő határozat, a bünti annyi, hogy asszem 60 napig nem lehet visszaregisztrálni, utána már nincs akadálya, kb most telt le, de egyenlőre értelmét nem látom.
A közmunkától kár előre parázni, több embert kiközvetítenek ugyanarra a munkára, lehet mire odaérsz a céghez már felvettek egy lelkesebb korábban érkezőt, de ha nem, akkor sem biztos, hogy megfelelsz nekik. 2x közvetíttek ki, először közölték, hogy megvan az emberük, egy korábbi munkatársukat várják vissza, a papírjait intézi, a másiknál meg közölték, hogy már felvettek egy jelentkezőt, épphogy megbeszéltük ezt, jött egy csaj, akit szintén oda közvetítettek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!