Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel jár ha törölnek az...

Mivel jár ha törölnek az álláskeresők nyilvántartásából?

Figyelt kérdés
A mai napn kaptam az önkormányzattól egy levelet amelyben arról értesítenek hogy a münkaügy által küldött regisztrált munkanélküli lista alapján a közmunkaprogram feltételeinek megfelelek és hogy jelenjek meg nyilatkozat tétel szempontjábol. Ha nem fogadom el a közmunkát akkor törölnek az álláskeresők nyilvántartásából? Ha törölnek akkor ez mivel jár? A TB-t is megvonják? A törlés után is lehetőségem lessz állást keresni önállóan ? A törlésből adódóan lehet valami problémám az álláskeresésre? Az álláshírdetéseket napi szinten ólvasgatom de eddig nem találtam számomra megfelelő állást, és érdekelne hogy ha ez megtörténne akkor hogyan tovább.

2021. febr. 3. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Semmi nem történik, nem leszel nyilvántartott álláskereső.

Engem anno azért töröltek meg késve vittem be a munakszerződésem (mivel késve adták csak oda). De akkor már volt munkám szóval nem érdekelt.

2021. febr. 3. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Elfelejtettem bemenni, 1 hét múlva jött a törlő határozat, a bünti annyi, hogy asszem 60 napig nem lehet visszaregisztrálni, utána már nincs akadálya, kb most telt le, de egyenlőre értelmét nem látom.

A közmunkától kár előre parázni, több embert kiközvetítenek ugyanarra a munkára, lehet mire odaérsz a céghez már felvettek egy lelkesebb korábban érkezőt, de ha nem, akkor sem biztos, hogy megfelelsz nekik. 2x közvetíttek ki, először közölték, hogy megvan az emberük, egy korábbi munkatársukat várják vissza, a papírjait intézi, a másiknál meg közölték, hogy már felvettek egy jelentkezőt, épphogy megbeszéltük ezt, jött egy csaj, akit szintén oda közvetítettek ki.

2021. febr. 3. 12:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Esetleg mástol még kaphatok választ a kérdéseimre?
2021. febr. 4. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!