Nagyon buta és tanulatlan emberek hogy kerülnek multinacionális cégek felsővezetésébe?
Figyelt kérdés
Vidéki nagyváros, nemzetközi cég telephelyén a vezetőség nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel. A pénzügyi, és a HR vezetőhöz tolmácsok járnak, mert nem beszélnek középfokon sem idegen nyelveket.Ez két, negyvenes nő, vagyis még a diplomamentés előtt szerezhették a végzettségüket. Ami megkövetelné a nyelvtudást-de nekik még alapfokon sem megy semmilyen idegen nyelv sem. Hogy értek el ezek az emberek vezető pozíciót ilyen nulla háttérrel? Mennyire lehet komoly ez a cég, érdemes egyáltalán szóba állni velük?#kóklerek?
2021. jan. 30. 22:15
51/63 A kérdező kommentje:
Te vagy az a kisebbségi, akinek sehol sem adnak állást, és mindenkit kamunak minősít, aki nem mondja el a pontos cégnevet, hátha oda fel tudja magát vetetni? :D
2021. febr. 1. 12:04
52/63 anonim válasza:
Továbbra is gyenge a kifogásolás, és csak a kérdésed 100%-os kamu jellegét húzod alá. :)))
53/63 anonim válasza:
MIért probléma az kedves kérdező ha valaki kisebbségi. Én pl roma vagyok felső vezető diplomás ezzel mi a baj?
54/63 A kérdező kommentje:
Semmi. Azzal van a gond, ha valakinek ezért nem adnak munkát, ami miatt kényszeresen trollkodja szét mások válaszait, ahelyett, hogy a diszkriminatív munkaadókat kérné számon.
2021. febr. 1. 12:15
55/63 anonim válasza:
Én szívesen számon kérem, nevezd meg a diszkriminatív munkaadót, és természetesen mutasd be a bizonyítékokat.
56/63 anonim válasza:
55: a tipikus troll, "van, de nem modnom meg" alapon.
LOL
57/63 anonim válasza:
Én pontosan tudom, hogy ki a kérdező (IRL), de nem fogom elárulni. :)))
58/63 A kérdező kommentje:
55-ös: Nem tehetné meg potenciális jogi következmények nélkül, még akkor sem, ha van bizonyítéka.
2021. febr. 1. 12:39
59/63 anonim válasza:
Jajj dehogynem, egy interjúról kimenve név nélül simán elmondhatsz bármit, de mivel te csak hazudozol:)
60/63 A kérdező kommentje:
Név nélkül: a céget nem megnevezve. Ezt jelenti a fogalom, amivel dobálózol.
2021. febr. 1. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!