Nagyon buta és tanulatlan emberek hogy kerülnek multinacionális cégek felsővezetésébe?
Ennyire durvát nem, de inkompetens vezetést láttam már.
A válasz valszeg hogy kapcsolataik vannak.
Ismerek olyan 500 fős céget ahol a műszakvezető a vonalon 50 embert irányít és 8 általánosa van, nyelvet nem is beszél. Benyalta magát.
Tőlem meg elvárták, hogy középfokú angol nyelvvizsga, felsőfokú végzettség ugyan arra a pozícióra. Fel is vettek és csinálom is de azért meg van a véleményem a kollégáról.
"Aki nem beszél nyelveket az a buta? :D aha kérlek, mesélj még"
Igen, kb definiálhatod is a seggbutát is ilyen alapon, feltéve, ha nem részképesség-zavaros, tehát agysérülés miatt képtelen nyelvet tanulni, mert vannak ilyenek is, de ez a ritkább. És emellett még igénytelen is. Mit akarsz még hallani? Milyen ember az, aki nem tud meg sem szólalni legalább egy idegen nyelven, legalább alap társalgási szinten? Úgy, hogy a munkavégzéséhez pedig elengedhetetlen lenne, és elvileg diplomás értelmiségi? Süllyednék a föld alá szégyenemben. Hogyhogy te nem? Miről meséljek még, hülyegyerek? Nehogy már még büszkélkedj is ezzel. Mindennek van határa azért.
"Fél év alatt megtanultam annyira, hogy elsőre lenyelvvizsgáztam, előtte és utána is csak angolul olvastam a szakirodalmakat és azóta is"
Értem, tehát a bizonyítványod semmiben sem tükröz valódi nyelvtudást. Pontosítok akkor, neked egy ordas nagy kamuvizsgád van. Amivel egyelőre boldogulsz :) de nehogy már te legyél a mérvadó, mert okosban megoldottad ezt a kis kellemetlen problémát, hogy nulla nyelvtudással és érdemtelenül kaptad meg a diplomád :)
28. Ha annyira tökéletes vagy, jobb mint mások, amkor higyhogy nincs jó állásod?
Költői kérdés volt..
🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!