Nagyon buta és tanulatlan emberek hogy kerülnek
multinacionális cégek felsővezetésébe?
#kóklerek?
lépj tovább, és hagyd őket békén gazdagodni. menj egy zöldségeshez, ott nem kell elviselned azt hogy vannak feletted mások is
2021. jan. 31. 00:56
Elég felejtősnek tűnik a leírásod alapján.
2021. jan. 31. 01:24
#10 ugy tunik te a felsovezeto fogalmaval sem vagy tisztaban.
2021. jan. 31. 07:28
Már ne haragudj, de nem te lehetsz az álom-kolléga ha ezen élményed itt a GYK-n "hú de nagyon buták haha" felütéssel világrakürtölöd. Attól, hogy valaki nem beszél nyelveket, még nem feltétlen nagyon buta.
2021. jan. 31. 09:13
Aki nem beszél nyelveket az a buta? :D aha kérlek, mesélj még
2021. jan. 31. 09:30
16/63 A kérdező kommentje:
Nyellvizsgájuk biztosan nincsen. Így a diploma megléte is kérdéses. 10-15 éve még nem vágták utánad a papírt nyelvtudás nélkül.
Nekem is van nyelvvizsgám, egyáltalán nem használom a nyelvet és nem is kezdenék el bohóckodni állásinterjún. Jah és vezető vagyok, egyik diplomám természettudományi, azaz a legnehezebb szakok egyikére jártam, az msc-m mérnöki. Nekem itt te tűnsz butának és korlátoltnak, aki azt hiszi, hogy csak mert te beszélsz nyelveket, az már vmi. Hát most láthatod, hogy senkit sem érdekel
2021. jan. 31. 10:03
18/63 A kérdező kommentje:
Mondjuk erre nem lennék büszke a helyedben. Ha képtelen vagy használni a nyelvet, mégis hogy tájékozódsz a szakmádban?
Csatlakozom: aki nem beszél nyelveket, még nem buta. Aki lerakta a középfokú nyelvvizsgát a diplomához, majd soha többé nem hasznlálta, mert nem volt rá szüksége és kb. elfelejtette, az nem buta. Aki az alapján von le következtetést mások értelmi szintjéről, hogy az a más beszél-e idegen nyelvet, az buta.
És még mielőtt... külföldön dolgozom, beszélek idegen nyelvet, de amikor korábbn fél évig nem kellett használnom, éreztem, hogy elkezdtem felejteni.
2021. jan. 31. 10:20
"Ha képtelen vagy használni a nyelvet, mégis hogy tájékozódsz a szakmádban?"
Fél év alatt megtanultam annyira, hogy elsőre lenyelvvizsgáztam, előtte és utána is csak angolul olvastam a szakirodalmakat és azóta is. Az, hogy nem beszélek angolul nem azt jelenti, hogy nem is tudok. Nagyon bután gondolkodsz :(
2021. jan. 31. 10:25
Kapcsolódó kérdések: