Nagyon buta és tanulatlan emberek hogy kerülnek multinacionális cégek felsővezetésébe?
Figyelt kérdés
Vidéki nagyváros, nemzetközi cég telephelyén a vezetőség nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel. A pénzügyi, és a HR vezetőhöz tolmácsok járnak, mert nem beszélnek középfokon sem idegen nyelveket.Ez két, negyvenes nő, vagyis még a diplomamentés előtt szerezhették a végzettségüket. Ami megkövetelné a nyelvtudást-de nekik még alapfokon sem megy semmilyen idegen nyelv sem. Hogy értek el ezek az emberek vezető pozíciót ilyen nulla háttérrel? Mennyire lehet komoly ez a cég, érdemes egyáltalán szóba állni velük?#kóklerek?
2021. jan. 30. 22:15
31/63 anonim válasza:
Persze-persze okoska, áltasd csak magad. Előbb szerezz munkát, a mekibe úgy tudom szívesen várják a bölcsészeket, oda kell is a nyelv, sok külföldi megfordul
32/63 A kérdező kommentje:
Neked kellene a nyelv, ne vetíts.
2021. jan. 31. 20:03
34/63 A kérdező kommentje:
Na, ez valóban a selejt, felesleges, kártékony, ártány szar megnyilvánulása. Mégis mindek. Gratulálálok. Hány éves vagy?
2021. jan. 31. 20:29
35/63 anonim válasza:
Mégis minek kéne nekem nyelvvizsga, ha van és abszolút nem kell használnom, max. írásban és olvasáshoz? No látod, teljesen értelmetlenül hisztizel itt, mint egy óvodás. Ciki az, mikor rájön az ember, hogy felesleges dolgot tanult. De ne add fel!
36/63 A kérdező kommentje:
Valószínűleg pont te vagy az kettőnk közül, aki feleslegesen végzett el egy természettudományos szakot. Hiszen a büdös életben nem lesz semmi közöd sem a tanult szakmádhoz :) Egyszerűen csak megkaptál egy kamu állást kamu papírral, hogy a cégednél meglegyen a létszám. Nyilván a munkád sem olyan egetrengetően komoly, de persze ez téged cseppet sem izgat, amíg jön a havi, gondolom csekély fizuka a számládra. Amúgy milyen tanulás? Ha valaki komoly, természettudományos munkát végez, ott nem tanulás kérdése a nyelvhasználat, hanem megkerülhetetlen a munkavégzéshez. Tehát akkor is abszolválja, ha nem is akarja, mintegy észrevétlenül. Nem gondolnám, hogy te valós szakmai munkát végzel. szerintem ugyanúgy kóklerkedsz valami lűzer magyar melóhelyen, mint a kiírásomban szereplő szerencsétlenek, ezért is vetted magadra ennyire a témát :)
2021. jan. 31. 20:47
37/63 anonim válasza:
"Hiszen a büdös életben nem lesz semmi közöd sem a tanult szakmádhoz" Nem zavar, hogy már benne dolgozom? :D Igen, biztos kamu. Áltasd csak magad, nekem aztán mindegy mit hiszel, ha te ettől jobban érzed magad. De azért sajnálnak :(
38/63 anonim válasza:
Nem, azért vettem fel a témát, mert szeretem fingatni a kis szerencsétleneket, mint te és látod, sikerült is :)
39/63 A kérdező kommentje:
Elég aljadék emberi tulajdonság, de te tudod. De igen, nagyon zavar, hogy pár év alatt sikeresen züllesztették le a szakmaiságot Magyarországon azzal, hogy a hozzád hasonló, teljesítménynélküli proli senkik dolgoznak olyan munkahelyeken, amihez amúgy normál körülmények között semmi közük sem lehetne :)
2021. jan. 31. 20:56
40/63 anonim válasza:
Te aztán kiváló nyomozó lennél, ha pár komment alapján képes vagy meghatározni, hogy ki hogy dolgozik a szakmájában, amit azt se tudsz, hogy mi :D De az is nevetséges, hogy a proli szót sem tudod megfelelően használni. Igazából már csak azért kommentelgetek, mert látom, hogy fizikai fájdalmat érzel, hogy nem a tiéd az utolsó szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!