Ez a fizetés elfogadható egy call centeres munkára?
Szintén megerősítem az előző válaszolót, nettóba, ha neked elfogadható, akkor ok. Függ a jutaléktól, cafeteriatól, vállald el, aztán keress jobbat.
Bruttóban viszont el ne vállald, 15-18 éve kerestem ennyit Bankban call centeresként.
Az a baj hogy bárhogyan töröm az agyam sajnos nem emlékszem hogy nettó vagy bruttó, de 75% hogy nettó lesz.
"vállald el, aztán keress jobbat." Ezzel csak az a baj, hogy külön kérték hogy legalabb egy évet maradjak. (Egyenként Budapesten lenne az állás ha ez számít valamit)
Az egy dolog, hogy nem tudod, nettó vagy bruttó bért mondtak-e (bár fura), de azt se tudod, hogy te bruttó vagy nettó 200-at kértél-e, amire válaszoltak?
A négyes pedig jól mondja, határozatlan szerződésnél ne érdekeljen, mit szeretne a cég. Ha két hét után felmondasz, hát ez van.
Azért kérték, hogy 1 évet maradj, mert valószínűleg nem maradtak 1 évet sem, akik előtted ott dolgoztak. Ezen elgondolkodnék.
Az meg, hogy ők mit akarnak nem releváns, ez nem így működik. Ha nem megfelelő a munka, akkor nem kell ott maradnod a két szép szemükért.
A callcenteres idegölő munka. Pláne banknál, ahol a sok hiteles 90%-a agyatlan idióta.
Nettó 200 szódával elmegy, ha bruttó 200, akkor az női munka (csinálja a kxrva anyjuk).
Határozott idejű szerződéssel kiköthetik, hogy maradj egy évig, de ha határozatlan, akkor bármikor felmondhatsz, csak le kell töltenem a felmondási időt (ált. 30 nap)
Ha banki call center, akkor mindenképpen kell majd értékesíteni (értsd: minél szarabb hitelt rásózni a hülye ügyfelekre), és ha ez nem megy, akkor előbb-utóbb elküldenek. Ha meg sikerül (és nem olyan nehéz, a telefonálók 90%-ka tényleg egysejtű szellemi szintű panelproli), akkor a 200 nettó alap + jutalék már nem olyan rossz.
Én a helyedben kipróbálnám, mivel egyrészt ha jól értem, most nincs munkád, így ha egy-két hónapig csak, akkor sincs veszítenivalód. Ugyanakkor lehet, hogy bejön és te leszel a legprofibb hitelkártyakufár és hülyére keresed magad a mackónadrágos suttyókon.
De én félek, hogy az bruttó lesz, mivel ők honnan tudnák pl. hogy hány gyereked van, jogosult vagy-e egyéb adókedvezményre stb., mert ezek meghatározzák a nettó keresetedet.
Le kell szarni, mit kérnek. Addig maradsz, amíg ez neked megéri (nyilván a jogi szabályok betartása mellett).
A nettó 200 sajnos reális ebben a munkakörben. Ugyanez németül kb kétszer ennyit fizetne. Angolul is másfélszer.
Vállald el szerintem is, és közben keress jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!