Elfogadható, hogy nem kaptam karácsonyi pénzt?
Családi vállalkozásnál dolgozok, apám (akivel már nem tartom a kapcsolatot) testvérénél, egy kb. 35 fős kkv-nál.
Viszonylag felelősségteljes szellemi munkát végzek, jogi oldalon támogatom a céget, új megoldásokat vezetek be, amihez ők nem értenek (online számlázó, raktárszoftver, weboldal, adwords kampányok stb.).
Tavaly áprilisban amikor ide kerültem, akkor abban állapodtunk meg, hogy
az első hónapban nettó 200e + céges autó (erre szükség is van a munkámhoz) személyes használatra is.
Az elmúlt hónapokban érdeklődtem, hogy nem-e akarja újragondolni a fizetésemet, de mindig azt hajtogatja, hogy mindenkinek annyit fizet amennyit ér a munkája (ez már eleve megalázó számomra).
Az utolsó csepp az év vége volt: minden kollégához odament és adott neki 150e forint pulykapénzt, csak én már szabadságon voltam, mert direkt évvégére tartogattam a szabikat. Más is volt szabadságon: őket meglátogatta, és elvitte nekik a pénzt. Az is kapott pénzt, aki májusban, utánam érkezett.
Én a mai napig egy fillér karácsonyi lóvét sem kaptam. Ti mit tennétek?
Hogyan kérdeznétek rá erre?
Akkor viszont tényleg annyit ér a munkád.
Amúgy csinálhatod fordítva is: elkezdesz munkát keresni, és felmondasz ha találsz.
A helyzet az, hogy nem teljesen látja át, hogy mire jó az amivel én foglalkozom.
Értem, hogy a fizikai kollégák fizikai eredményt hoznak létre (pl. felhúznak egy házat), de az én munkámnak köszönhető az idén beérkezett ügyfelek 20%-a.
Jól átlátom, hogy mennyit ér a munkám, de sajnos ezt sehogy nem tudom átadni a főnöknek, már többször próbáltam.
Lehet tényleg az lesz a legtisztább ha keresek egy másik állást és innen elköszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!