Elfogadható anyósnak borítékot adni karácsonyra?
Adjatok neki pénzt egy jópofa csomagolásban, mondjuk szaloncukornak álcázva, vagy bekeretezve!
Jobbak úgysem lesztek nála, a gond meg le van tudva.
Ez esetben igen, ilyen rosszindulatú némberre nem szánnék időt az ajándék keresése miatt.
Ha a férjednek nem tetszik az ötlet, agyaljon ő tovább. Jót tenni úgysem tudtok.
Bár lehet ebbe is belekötne: miért ilyen a boríték, miért ilyen kevés/sok a pénz.
Még azt lehet, hogy ha van elképzelése, akkor megkéritek, hogy menjetek el együtt megvásárolni azt. Válassza ki ő, akkor biztos jó lesz a színe (mondjuk életemben nem hallottam olyat, hogy egy konyhai edénynek a színén valaki fönnakadt :DDD), stílusa stb. Ti meg fizettek és hazaviszitek, becsomagoljátok.
Másik megoldás a pénz helyett: ajándékutalvány. Ez mondjuk egyszerűbb, és egy ilyen hisztis nőre nem érdemes több időt vesztegetni.
Amúgy én csöppet sem vagyok szívbajos: akár vennék olyan tárgyat, amit én szívesen kapnék, és drukkolnék, hogy ne tetsszen neki és adja nekünk. :DDDDDDDD
Tudod mit érdemel karácsonyra?
Egy feldíszített wc kefét.
Szerintem pénzt adni nagyon személytelen.
Főleg gyerek a szülőnek.
Van olyan,aki ezt megalázónak is érezheti.
Bár egy ilyen anyósnak én nem vennék SEMMIT.
Szokták mondani,"Ajándék lónak ne nézd a fogát".
De ha már a fogát nézzük,akkor a fiának kellene inkább tudni,hogy miből milyen ízűt szeret.
Aki ilyen bunkón viselkedik,nálam meggondolandó lenne,hogy egyáltalán meglátogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!