Elfogadható anyósnak borítékot adni karácsonyra?
Amúgy én biztosan elpoénkodtam volna az előzőeket is:)
Tetszik tudni anyuka,volt epresben is,de hát az azt olvastam jobban hízlal,puffaszt.
Anyukának vigyáznia kell az alakjára,mert olyan csinosnak tetszik lenni,tartsa meg ezt a jó szokását:D
Én az idén jutottam el arra a szintre,hogy anyámnak ajándékkártyát adok amit levásárolhat,meg kap mellé jelképes dolgot.Pedig ő soha nem mondta hogy ez meg az nem tetszik,nem ilyen ember,de mindig rájöttem 1-2 év után,hogy mégse volt jó amit vettem,mert nem használta,és ilyen szófoszlányokból jöttem rá.Meg már kezd idősödni,sok minden nem érdekli ami régebben,nagyjából mindene megvan.
Lehet hogy személytelen,de néha ez a jobbik megoldás.
Hát nekem egyszer szólná le az ajándékomat biztos isten, hogy többet nem kapna semmit...
Én is az ajándékutalványt mondom. Például ha tudod, hogy milyen kozmetikumokat használ, akkor 100%, hogy azzal nem fogsz mellé fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!