Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha azt mondják állásinterjún,...

Ha azt mondják állásinterjún, hogy max. br.250.000-et kapok, akkor mire számítsak?

Figyelt kérdés
Konkrétumot nem mondtak, tőlem kérdeztek bérigényt. Azt mondtam 250-280.000 között, mivel még nincs meg a szükséges papírom a munkához (azt a cég fogja fizetni). Azt mondták kb. 250 a max, amit adhatnak egy kezdőnek. Szerintetek mire számítsak, megkapom ezt az összeget, vagy mi az a minimum, amit azért tuti megadnak?

2021. jan. 15. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem kell bérleti díjat, rezsit fizetned, akkor nem rossz.
2021. jan. 15. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
egy eldugott kis faluban ahol a legdrágább fogyasztási termék a tartóstej, kevesled a pénzt?
2021. jan. 15. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor max 250 bruttóra számíts :D
2021. jan. 15. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Nettó 170 úgy, hogy esetleg szülőkkel élsz még az teljesen jó.

Én 1 évig ennyit kerestem úgy, hogy otthonra max kaját kellett vennem csak. Kiskirálynak éreztem magam. Volt pénz szórakozásra, elmenni néha haverokkal, nyáron lemenni a balatonra stb. Erzsébet utalvány ha jól rémlik nettó 10 ezer volt.

Ha már fizetni kell egyedül egy 80 ezres albit akkor necces. Ha barátnővel ketten fizettek 80 ezres albit úgy már azért vállalható.

2021. jan. 16. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!