Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire számítsak egy skypos...

Mire számítsak egy skypos állásintetjúnál?

Figyelt kérdés

Most először lesz az életemben állásinterjúm. Hozzáteszem még diák vagyok és diákmunkára jelentkeztem. Felhívtak, elmondtak minden infót és a végén kiderül, hogy skypon lesz megtartva ez az egész. Sokkal jobban örültem volna, ha személyesen lenne lehetőségem erre az egészre. Na de! Mire kell, hogy számítsak? Persze rákerestem neten, hogy online állásinterjú az miben tér el stb. De érdemi választ nem kaptam.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 28. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az lesz nekik a lényeg, hogy mikor mennyit, hogy érsz rá dolgozni, miben vagy jó, mit követelnek ők. Illetve az is kiderül, hogy tudsz-e normálisan fogalmazni élőszóban.
2020. nov. 28. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tér el sokban, hiszen gondolom lesz webcamera, az arcodat is látni akarják. Annyiban jobb, hogy nem kell utazni, és nem kapsz el valamit, ha netán van köztük fertőzött. Én ennek örülnék a helyedben.

Ugyanazokat fogják kérdezni, amit személyesen kérdeznének, hiszen ez is egy élőszóban történő interjú. Pályakezdőtől eleve nem is sok mindent tudnak kérdezni, az iskoláid, a motivációidat, terveidet. Miért akarsz ott dolgozni, stb. Ha követelmény a nyelv, akkor tesztelik a nyelvtudásod.

2020. nov. 28. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég személytelennek érzem az állás interjút és bizonytalanabb vagyok, főleg hogy 3 ember aki interjúztatott 1 volt csak bekapcsolva a kamera. Tényleg ugyan azokat kérdezik majdnem mint a személyes interjún, de tőlem megkérdezték 1 hete, h mi a véleményem a korona vírusról és a korlátozásokról.
2020. nov. 29. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
3-as, azért ez egy szemét kérdés. A ország két részre szakadt, van aki inkább otthon ülne, van aki szerint meg hülyeség a korlátozás. Nem tudhatod, hogy az interjúztató melyik táborba tartozik. Most ettől függ-e, hogy felvesznek? Én elmondanám, hogy ez a két tábor van, és én nem foglalok állást egyik mellett sem.
2020. nov. 29. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, engem úgy vettek fel most egy állásra, hogy full online ment minden interjú és se tőlem nem várták el a kamerát, sem ők nem kapcsolták be. Ergo kis túlzással azt se tudjuk, hogy néz ki a másik (azért kis túlzással, mert Facebookon utána lehet nézni).

De mivel nem kell ügyfelekkel dolgozni és home office a meló, nem hiszem, hogy nagy jelentősége lenne.

2020. nov. 29. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!