Egy onkormanyzati allasinterjun mire szamitsak? Mondjuk engem az is meglepett hogy alig egy nap telt el a hatarido utan es egybol hivtak. Szoval igy nehez volt felkeszulni.
Hat ameddig nem sulok fel az nem gond.
Szerintetek abba belekerdeznek hogy oldom meg a munkaba jutast? Mert en mivel van tapasztalatom bejarasban mashonnan nem szeretnem a fizetesem szallasra kolteni.
Ha nagyon távol laksz (mondjuk 60+ km) akkor rákérdezhetnek. Az ő érdekük az, hogy a munkatárs időben be tudjon érni, de leginkább az, hogy minél kevesebb "munkába járási költséget" kelljen kifizetniük (főleg egy önkormányzat esetében).
Szerintem kevés a jelentkező lévén, hogy a fizetés nem magas. Így én annyira nem tartom meglepőnek a gyorsaságukat, gondolom örülnek ha találnak valakit aki ért hozzá.
Annyira azért szedd össze a gondolataidat, hogy el tudd mondani az iskoláidat, korábbi munkahelyeidet, esetleg hobbidat. Sok sikert!
Koszi.
2 ora vonattal de az nekem semmi de majd elmondom nekik. Ha 8-9-koe kezdodik a munka ugy nem gaz.
Na de a lenyeg hogy a suli alatt kaptam 90-es kartyat meg sajatjogon jaru csaladipotlekot. Vagyis tudnek 90-es berletet venni mert azt tesomtol se vettek el csak a penzt. Vagyis ameddig a munka szol ket es felevre apropenz la szallashoz kepest.
Na de lenyeg a lenyeg hogy nekik igy is de teljes berlettel se hiszem hogy dragabb lenne mint az alberlet mert az rohadt draga Budapesten es nem is tervezek ott elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!