Hogy készüljek első állásinterjúra? És hogy fuvarszervező interjúra? Ha angolba belekérdeznek, mire számítsak?
Figyelt kérdés
#első állásinterjú #fuvarszervező állásinterjú #angol állásinterjún
2020. nov. 20. 23:30
1/6 anonim válasza:
hogy lehet készülni egy állásinterjúra? ez nem vizsga hogy tanulni kell rá. ha angolba belekérdeznek, akkor angolul fognak beszélgetni veled. egyébkét meg öltözz elegánsan, legyél tiszta és ápolt, kipihent.
2/6 anonim válasza:
Ha megkérdezik, mivel foglalkozik a cég és milyen szolgáltatásokat kínál a vevők számára, akkor tudd a pontos választ (nézd meg előtte a honlapjukat!) Ha megkérdezik, miért éppen téged kellene felvenniük az 1000 jelentkezőből, találj ki valami frappánsat! Egyébként meg add önmagad, az mindig bejön. ;)
4/6 anonim válasza:
Ha belekérdeznek az angolba, akkor válaszolj te is angolul. Nem olyan nehéz, kivéve ha nem tudsz angolul.
5/6 anonim válasza:
Tudod mit csinál egy fuvarszervező?
Nyilván van szakirányú végzettséged, belekérdeznek a releváns tapasztalatban. A cégből készülj fel.
6/6 A kérdező kommentje:
#1-es hát azért lehet.. én így utána már több infót tudnék adni magamnak..
persze, hogy nem vizsga, de például a cegbol sem art felkeszulni
persze nyilván angolul, de arra voltam kíváncsi, hogy mit/mirol szoktak..
köszönöm, az utolso is egy hasznos info volt, mert lyukas zokniban, fél kilo zsirral a fejemen akartam odamenni..
'koszi' #4es..
a többieknek tényleg köszönöm :)
2020. nov. 24. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!