A logisztikában meg lehet keresni havi 1 millió nettót multinál?
Mondjuk beszerzőként, vagy nemzetközi fuvarszervezőként?
Nem tudom, hogy még milyen specifikusabb ágak vannak...
Persze nem úgy gondoltam ezt, hogy egy OKJ-vel és angol középfokkal, tapasztalat nélkül...
Hanem egy műszaki BSc és egy gazdasági MSc diplomával... 3 felsőfokú nyelvvizsgával (mondjuk angol/német/lengyel, vagy esetleg angol/német/francia), stb.
Ez csak elméleti kérdés, de ilyen paraméterekkel el lehet érni egy havi nettó 1 milliós, vagy azt megközelítő fizetést?
Ha igen, akkor hány év tapasztalattal? 3 év, 5 év vagy esetleg 10 év?
Illetve a logisztikán belül konkrétan milyen szegmensben?
Előre is köszi!
Rehau/Györ beszerzes brutto 600 000.
Onnet tudom, hogy annyira kellett nekik ember, hogy a fizetest sem titkoltak el az allashirdetesböl.
Az Audinal sem több.
Utobbi mindig keres beszerzöt.
Nálunk a logisztikai részleg vezetője sem kap meg 800-at, még juttatásokkal sem.
Autó alkatrész multi.
Szóval akkor a nemzetközi fuvarszervező kevesebbet keres mint a kamionosok, akiknek valamilyen szinten a felettese?
10 év tapasztalattal nálunk a HR-es megkeres 1 millió bruttót...
Azt gondoltam van ekkora különbség a két terület között.
"Nettó 1 millát kb. az igazgató keres."
Milyen igazgató?
Azért szerintem ott nem lehet kijelenteni egy átlagot ilyen egyszerűen, szerintem nagyon nagy különbség lehet igazgató és igazgató között.
Az egy millió nettó meg az egy millió bruttó között azért elég nagy a különbség. Dolgozó és vezető között is.
Ma egyszerű alkalmazottként csak a programozók kapnak millió nettó felett, köztük is csak a legjobbak. A managarek, felső vezetők, projektmanagerek kapnak ennyit.
Nettó 1 misi az már a szenior manageri szint.
Mezei alkalmazottként csak néhány nagyon speciális területen érhető el ez az összeg, sok-sok év tapasztalattal, naprakész tudással: Java, Avaya, Cisco, lean six sigma, scrum, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!