Beszerzésben és logisztikában dolgozók! A lent linkelt pozícióban milyen bérigényt jelölnétek meg Budapesten?
Kategória beszerző. Minden feltételnek megfelelek, csak még nem dolgoztam ártárgyalásos poziban, ezért érdekelne. Illetve valakinek van már tapasztalata a cégnél?
Köszönöm előre is a válaszokat!
1es:
Az 500 bruttót nagyon kevésnek érzem, hiszem már egy tapasztalat nélküli beszerző megkap vidéken 300 nettót, pesten 350 nettót.
Az ártárgyalás meg azért ezeknél a betanított munkáknál sokkal több felelősség. Én kb 450 nettóra gondoltam. Te hol dolgozol ennyiért?
Szerintem interjún mondj bruttó 602 ezret.
Ennek a nettója 400 ezer.
450k nettót akkor éreznék reálisnak, ha szeniort keresnének, akinek legalább 3-4 juniort kicsit ki kell kupálnia. Amúgy ez nem egy nagy show pozi, az ártárgyalás csak azért van benne, mert kicsi a cég és nincs elég KAM, aki intézhetné.
Ettől függetlenül persze hajrá, remélem megkapod a 450-et.
Mivel csak angolt kérnek és 1-2 év tapasztalatot, ezért valóban irreális a nettó 400-450k. Ráadásul nem is egy több száz vagy ezer fős külföldi hátterű multiról van szó. Nekem az egyik haveromnak a Continentalnál nem adták meg a br. 500-at tavaly, pedig neki is volt 2 év tapasztalata, angolja, diplomája.
Szerintem kérj br. 530-550 ezret, ha nagyon kellesz nekik megadják, hanem, akkor megpróbálják lealkudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!