Szerintetek én már el is felejthetem hogy bárhová is felvesznek?
Megérdemled a sorsod, a fodrászomnak is ugyanilyen link a fia, csak ő már elmúlt 30.
Amúgy meg elmész esti tagozatos fizetős szakmára, így kapsz egy diák igazolványt és mehetsz diákmunkára dolgozni.... Ja, de hát itt is dolgozni kéne... az meg neked nem megy.
Ha nincs ingyenes képzés akkor fizetsz érte, és lesz egy értelmes szakmád, amivel sokkal több pénzt keresel, mint amibe az egész került.
Minden az akaraton és kitartáson múlik, bár neked egyik sincs!
Nekem egy fillért nem adtak a szüleim, mégis két felsőfokú végzettségem van, amiből egyik mérnöki. Az egyetem mellett meg végig dolgoztam és abból tartottam fenn magamat. Sokszor munkából mentem iskolába vagy iskolából munkába. Heti átlag 3-4 napot dolgoztam nappali tagozat mellett szorgalmi időszakban, és a legjobbak között végeztem. Vizsga időszakban a szabad időmben, valamint a minden szünetet végig dolgoztam 6 éven keresztül!
Majd 7 évvel később pedig annyit keresek, hogy a fizetésem harmadából meg tudok élni, a maradékkal meg azt csinálok amit akarok. És persze külön élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!