Szerintetek én már el is felejthetem hogy bárhová is felvesznek?
Amíg ilyen felfogás uralkodik az országban, mint amit a kérdező is tanúsít, bármit megtehet a kormány. 30 körüli emberek sokasága, akik agyilag 16 éves szinten vannak!
Nőj már fel!
Azzal egyetértek hogy a kormány és az oktatás pocsék, viszont ha jó lenne akkor sem dolgoznál mert nem is akarsz, nem úgy állsz hozzá!
Nem tudtam tovább tanulni, mert beteg szülő gyermeke voltam, sokáig kellett ápolnom, dolgozni sem tudtam emiatt, viszont amikor elhunyt az ápolt személy szinte azonnal lett munkám! Érettségi és szakma nélkül, és nagyon jól keresek.
Ez mind-mind kifogás!!!
28 évesen arra képtelen vagy, hogy felmenj egy álláskereső oldalra és keress magadnak megfelelő állást?
Nem csodálom hogy nincs, mert hihetetlenül lusta vagy!
#12és vagyok, és nőként bárhol megállom a helyem érettségi nélkül is, akkor neked sokkal könnyebb dolgod van!
Irodákba mindig vesznek fel asszisztenst, reptérre is mehetsz ha tudsz angolul, bár ezek után kétlem.
Annyi, de annyi állás lehetőség van, nem hiszem el hogy nem találsz megfelelőt.
Eszem megáll az ilyen "FÉRFIAK ON"!! 🤦🏽♀️
Akkor túl nagyok az igények, kicsit le kellene szállni a magas lóról. Rengeteg gyár van, Bosch-ban havi 250-300.000ft a fizetés, de ez csak egy példa a sok közül. Csak ugye az nem játszik, mert ott dolgozni is kell a pénzért.
Az nem hibaztatás, hanem egy jó tanács hogy ne legyél hisztis pics@! 28 évesen már nem itt kellene tartanod, de hát a mentalitással vannak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!